keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vapaapäivän täydeltä rakastamista!

*Varoitus: Sisältää yliannostuksen koira intoilua!


Noin. Asunnon, sukkien ja puhelimen lisäksi olen haalinut itselleni myös koiran. Näin se vaan käy. Hahhaha! Saisko lapsen vielä jostain? Anyone??


Sain eilen hoitoon tälläsen turrikan, enkä minkä tahansa turrikan vaan ehkä maailman komeimman ja ihanimman otuksen, kun nätisti pyysin. Ajattelin, että tässä sujuu vapaa päivä rattosasti moisen palleroisen kanssa ja pääsinkin jo nukkumaan viime yön prinssi kainalossani(se todellaki nukku sängyssä mun kyljessä kiinni ja kuorsas, ku isompi porsas! haha. :D ) ja aamu meillä starttaskin lenkkeilyn merkeissä ennen mitään aamupaloja. Hih..oli ihanaa, kun ollu niin outoa olla ilman aamulenkkejä ja nyt oli seura vielä mainiota niin päivähän alko ihan loistavasti!

Päivemmällä painuin komistuksen kanssa rantsuun. Vähä jänskätti, että kuinka mun käy jos vastaan tepastelee toisia koiria, kun tällä kaverilla elopainoa lienee meikäläisen verran ja lievä ongelma saman sukupuolen edustajien kanssa. Mutta hyvin meni. 

Käytiin kalliolla vähä istuskelemassa ja tuli sitä pulahdettuakin. Tuo arvon prinssihän ei sitten hipiäänsä todellakaan kastele, joten hän sai nököttää puun alla varjossa vesikupposen kanssa.


Näihin maisemiin täällä vain ei kyllästy!


Niin oli hiostava ja kuuma ilma, että ei tuon koirulin kanssa juuri tuntia kauemmin viitsitty olla, kun herra alkoi käydä levottomaksi vaan suunnattiin takaisin kodin viileyteen, jossa karvakaveri onkin ollut ihan lopen uupunut. Oon niin rakastunu tuohon palleroon!! ^_^ <3



Jatkettiin myös auringon ottoa vähän aikaa täälä kotona terassilla, kunnes Herran hermo meinas mennä, kun naapurissa joku suivaantunu äijän kuvatus repi äänihuuliaan muijalleen jonku tunnin verran ja kävi hyvin selväksi, että hän lenkkeilee ja yritti ottaa päiväunia ja ämmällä on lupa poistua äitinsä luo nuolemaan ****** ja enempää ei kuunneltu, kun poistuttiin sisälle, jottei mun hoitovauvan herkät korvat saastu enempää. Hävytöntä.

Päivä on siis sujunu pääpiirteittäin erittäin rattoisasti ja eipä oo tullu vaan löhnättyä sisällä, kun ollu joku jonka kanssa lähteä vähä terassia edemmäs. 

Huomenna jatkuu työt ja 9pv:n työputki edessä ja huomenna myös luvassa reisi ja pohje jumppa! \o/

Nyt on ainakin univelat kuitattu todellakin! Tuntuu, että oon elämäni voimissa! Ja nyt, kun on kolmatta päivää menossa sokerilakkoa hyvällä ruokailu rytmityksellä..ei kroppakaan tunnu enää niin nesteiseltä. Jännä miten herkästi mun kroppa reagoi kaikkiin muutoksiin. Toisaalta se on kyllä hyvä, että reagoi. 

Sitten ei, kun koiran tuoksuista loppuiltaa kaikille. Minä taidan jatkaa nautiskelua ja lyllertää saunan lauteille!

Heippa! <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti