tiistai 22. heinäkuuta 2014

Treenailujuttuja vain, ehkä myös pieni raivari.

Piti kirjotella tänään ihan asiaakin, mutta mun inspiraatio kuolee, jos on jotain ylimäärästä hässäkkää ja nyt on tullu väännettyä taas pitkää päivää ja muutenki v*tuttaa niin, että naama irtoo, joten ei..ei..nyt en jaksa paneutua ylipainoon, viinaan tai mihkään muuhunkaan yhteiskunnalliseen ongelmaan, vaikka em. asiat mietityttivät tänään kovasti..niistä sitten, kun kelloon saadaan lisää tunteja ja maailmaan vähemmän ärsyttäviä ihmisiä. Huoh.

Joka tapauksessa on tähän päivään mahtunut positiivisiakin asioita. Nämä negailut kärjisty vasta kotiin tullessa (5km:n kävelyn + lisäravinnepaketin raahaamisen ja 14h pitkän päivän jälkeen NÄLKÄISENÄ!!).

Vedin tänään ihan HUIPPU HYVÄN takareisi ja pakara treenin! Ai ettien että mikä tuntuma! Tunsin oikein, kuinka takarepaleet kasvo kohisten..varmasti kasvo! Hahha. Kyllä vain! Prässi soi ja lantion nostot kirvotti tuskan parahduksia. Ah. Ja jotenki olin niin tavattoman keskittyny meininkiin, että en oo varma tanssahtelinko korvanappimusiikkieni tahtiin välillä. Ihan taas unohtu ympäröivä maailma. Loistavaa! Vieläkin...kohta 3 vuotta treenaamisen alotuksesta, hämmästelen tätä mun loppumatonta..kyllästymätöntä intoa. Hih. Ihanaa!

bersepumppi ja pömppömaha

Ja nyt on 4 päivän aikana tehty takareidet ja perse kolmesti, joten oiskohan nyt aika antaa niille kunnon lepo. Ja en muuten tehny eilen selkää vaan olkapäät olikin vuorossa ja huomenna siis selkä hommia!

Kävin jälleen myös läpi tulevan perjantain meininkejä ja pakko sanoa, että huh..voiton puolella ollaan. VAIKKA edelleen..hiomista vaatii ja nyt ei oo enää kovinkaan häävisti aikaa. Pitäis olla jo valmista! Torstain pyhitän kokonaan, kun töitä on vähempi. 

No se siitä. Nyt oon antanu näppäimistön huutaa ja kehon ryöpyttää adrenalinia...enkä suinkaan tuon alkutekstin muodossa vaan muiden sosiaalistenmedioiden kautta. Onneksi vaan kirjotellen, koska tärykalvo olis voinu puhjeta vastapuolelta. Niin paljon halusin HUUUUUTAAAAA!! Noh..ikävää, jännitystä mitä lie. Kyllä se siitä.

Nyt nukkumaan, että jaksan huomenna vielä puristaa kellon ympäri ja vähä yli. 

Kauniita unia kansa! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti