tiistai 8. heinäkuuta 2014

Ne uudet treenikuviot

Hommahan tiivisty kerta rykäsyllä oikein kivasti.

Olkapäät ja ojentajat tehdään yhdessä ja selkä ja hauikset. Takareidet, pakarat ja reidet, pohkeet. Treenipäiviä salilla ei ole, kuin tosiaan 4, mutta treeni aika piteni huomattavasti. Helposti näyttää menevän pelkkään treeniin 1,5h, koska lämmittelykin hoituu kevyillä alkusarjoilla ja aerobista ei ole.

Vatsoja saan edelleen tehdä vapaa valintaisesti 2-3 päivänä viikossa toistoalueella 15-20 ja n. kolme eri liikettä. 

Pääpaino on selkeästi olkapäillä, takareisissä ja hanurissa. Ja onhan ne tällä hetkellä ihan huomattavasti heikommat alueet. Joskin uskon, että tällä olkapäätreenillä saadaan ne ainakin aika nopeasti mukaan. Tänään oli aika huikee pumppi noissa palleroissa, ku väänsin sen kolmen sortin viparia ja superia joka suntaan. Ja tuntuma oli sen verran mainio, että hiusten pesu treenin jälkeen oli hiukka raskasta.

Hyvin huomaa kohdat mihin sitä lihaa tarttis saada, jotta saadaan sitä haettua pyöreyttää aikaseksi. Ja puhun nyt olkapäistä. :D


Eilen tein takareidet ja pakarat. Jotenkin..johtuu varmaan siitä, että vaihtelu on todellakin virkistäny ja saanu muhun uutta intoa, mutta myös siitä, että homma läjättiin tälläseen selkeeseen nippuun, tuntuu tää uus ohjelma ihan yli mielekkäältä ja on helpompi saada ittensä tekemään sarjat loppuun ja hakemaan se tuntuma joka toistolla siihen treenattavaan lihakseen.

(On pakko keulia, että prässäsin jonku 210kg. 180kg + kelkka!! Ja kyykkäsin smithissä 90kg!! Miun reisissä on voimaa..ja pyllyssä!!)

Kun sanotaan, että älä treenaa sitä liikettä vaan sitä lihasta. Niin nyt oon nimenomaan onnistunu tekemään tuota jälkimmäistä entistä paremmin. Jaksan keskittyä nimenomaan siihen missä sen pitää tuntua ja jos tunne herpaantuu teen uuden.

Sarjojen pidentymisen ja liikkeiden järjestysten muuttuessa on tietysti pitäny katella tutuissa liikkeissä painoja uudelleen ja kyllä se hiukka syö miestä, kun et enää pystysoudun ja pystypunnerruksen smithissä jälkeen saakkaan tehtyä pystypunnerrusta käsipainoilla läheskään samoilla painoilla, kuin aiemmin. "Miehekkäät" :D 11,5kg/käsi vaihtu auttamattomasti 8kg/käsi ja seki oli siinä ja siinä, että sain ne vikassa sarjassa liikkumaan minnekään.

Vasemmassa kädessäkin tuntuu olevan kalvot taas niin jumeksessa, että se meinaa muutenkin antaa helvetin paljo nopeampaa periksi kaikessa ja välillä tuntuu, että se muljahtelee pois sijoiltaankin koko olkapää. Taitaa kroppa olla vailla pienehköä kehonhuoltoa. Seuraava fyssari käynti tulee niin koskemaan jahka sinne joskus uskallan.

Tänään on edelleen menny mun sokeri vierotus hyvin. Meinasin murskata välipalarahkaan yhden makeutusainetabun, mutta empäs murskannut. Säästelen sitä iltapannariin. Ja ruokailut on ollu sen verran kivasti balanssissa, ettei niitä mielitekojakaan oo ollu. En tiedä eikö niitä vaan oikeesti ole vai sainko vaan nyt niin hyvän niskalenkin itestäni, että ne on helppo sivuuttaa? Toisaalta..mikäs tässä on yksinään ollessa kämpillä rahkojensa äärellä. Poissa silmistä poissa mielestä.




Pakko laittaa kuva tuosta, kun tämän aamuinen pannari näytti miljoona kertaa herkullisemmalta, kuin se tuonne ohjeen yhteyteen liitetty sörsseli. Toisinaan onnistun, toisinaan taas en. :D

JA tänään oon ollu ahkera tyttö ja saanu jotain..aika paljonkin..aikaseksi sen mun salaisen deadlinen osalta.....



..BUAHHAHAHHAAAH....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti