tiistai 1. heinäkuuta 2014

Sekavat viikonloppu selostukset

Ompahan takana varsinainen viikonloppu huhhuh! Kooste luvassa.

Perjantaina loikkasin kimppakyytiin ja huruuttelin töiden jälkeen kohti Tamperetta siivoamaan kämppää heinäkuun vuokralaisille ja tekemään lauantaina yhteistreenit Mikon kanssa.

Lauantaina olinkin niin tehokas, että ihan itteenikin ihmetytti mistä sen kaiken tarmokkuuden revin. Aamu ysiin mennessä olin pessy kaks koneellista pyykkiä ja vetäny vajaan tunnin porrasrallin pyynikillä, pyyhkiny pölyt ja imuroinu.

12.15 suuntasin wfc:lle lämmittelemään ja 12.45 alko yhteistreenit. Takareisiä vedettiin jälleen ja ekaa kertaa elämässäni tein vapaata kyykkyä. Vapaa kyykky meni kohtalaisen keposesti, vaikka oli 70kg tiskissä. Outoa. Oon aina ajatellu, että lennän perseelleni tai uppoan lattiaan moisissa hommissa, joten en oo uskaltanu itekseni edes yrittää. Tosin..eka kerta oli ehkä järkevämpääkin suorittaa valvovan ja varmistavan silmän alla. Ja mulla on kuulemma vahva kyykky. No helkkari.

Uudet ohjeistukset ne antaa edelleen odottaa itseään, joten niistä ei vieläkään mitään.

Yhteistreenien jälkeen oli luvassa vielä vähä kodin viimeistelyä, junaan ja Seinäjoelle. Vähä Provinssia sivusta seuraamaan vanhojen ystävien kanssa, sanompahan vaan, että surkeaksi on käyny provinssi..oli se omassa nuoruudessa ihan toinen meininki... Mutta onneksi seura oli mitä mainiointa, joten hitot muusta. :)

Sunnuntaina PITI sutkutella takaisin Savoon, mutta koska eräs järjestely otti pientä ilmaa siipiensä alle..jäinkin maanantaihin saakka ja samassa rytäkässä kävin moikkaamassa kummityttöä.
Ja tuuli jäi kevyesti lepattamaan siipilihasten tuntumaan, joten asian tiimoilta tarkempaa infoa sitten, kun se on ajankohtaista, JOS se joskus tulee olemaan. Toivon kyllä niin hartaasti, etten mitään ikinä koskaan. Voin kertoa, että jaossa on melekoset unelmakortit ja ihan todella rukoilen, että värisuora osuu mun kohdalle. Ai, että...olisin sen ansainnut!

Jaaaa kevyen Seinäjoki-tampere 1h + tampere - savonlinna 3 vaihtoa ja n.6h...junailun jälkeen olin ihan vitun loppu saapuessani armaan ystäväni nurkkiin taas lojumaan eilen klo 22.45 ja koko tämän päivän oon taistellu, etten nukahda töihin...ja voin kertoa, että asiakkaan hävitessä oma taistelunsa...loppu munki silmä luomista voimat ja kyllä..20 min myöhemmin heräsin omaan sikamaiseen kuorsaukseeni. Vuoden työntekijä palkinto on melkein täällä.

Sunnuntaina sain muuten käskyn pitää tankkauksen ja kyllä pidinkin, mutta jotenkin ähky jäi vajaammaksi, kun edellisellä kerralla ja vaikka turvotti niin ei niin paljo mihin pystyn. Haha. Varsinaista meriittiä tuo ähkyn hankkimis taito.

Turha varmaan kertoa, että eilen en todellakaan ehtinyt treenaamaan, mutta tänään raahauduin hullusta väsymyksestä huolimatta ja hyvin sain selän ja olkapäät tehtyä. Kyllä..tein ne nyt yht'aikaa, koska loppu viikko on taas niin kiireinen, että saan sykkiä treenit ihan putkeen ennen viikonloppua, koska lupasin auttaa ystävää rippijuhlien järjestämisessä leipomuksineen ja edessä on vähä suurempi kattaus, joten hommaa piisaa.

Ja mitähän vielä..kauheeta, kun ei ehdi kirjottaa niin on niin paljo kaikkea, että käy vallan sekavaksi koko tarinointi. Tänään pääsin "omaan kotiin", kun kaveri ystvällisesti luovutti oman majansa käyttööni siksi aikaa, kun tarvitsen, joten nyt on viimein oma rauha kaikilla. Ja edelleen hehkutan kiitollisuuttani, koska ilman näitä ihmisiä muutama asia ois taas ollu hitusen hankalampaa. En tiedä aina mitä oon tehny ansaitakseni tällästä huolenpitoa, mutta olen kyllä kiitollinen ja vähän päälle! <3

Sinäpä sitä sekavampaakin sekavampaa sepustusta. Huomenna katotaan saadaanko työmatkasta sopivan mittanen aamuaerobinen. Ja koitan päästä jonkinlaisen punaisen langan äärelle tämän blogin kanssa taas.

Hyvää yötä! \o/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti