torstai 3. heinäkuuta 2014

Potaattia huuleen ja lihoja hanuriin.

Nöf nöf..tänään kolahti mailiin ne kauan odotetut uudet treenit ja ruuat. Ah..possu sai perunan/bataatin ruokavalioon! RANUJA! Vihdoin!! RANUJA RANUJA RANUJA!! OMNOM!! (joo ei mitään uppopaistettuja vaan uunissa..joku roti se on minunki luksuksessa.)



Ja uudet treenitkin vaikuttaa, näin pikasilmäyksellä, ihan huipuilta ja tänään mun oli pakko päästä jo tekemään heti uutta etureisi jumppaa!! Toki se oli sellasta painojen hakemista, mutta ens kerralla tiiän mihin suuntaan lähetään. Mukana on myös vapaa kyykky. Oh my lord. Meillä voi olla mielenkiintoinen tutustuminen edessä..jos tämän päivän huojuminen sielä kyykky paikalla antaa mitään osviittaa. Hahhah. Ei seissy kukaan selän takana niin se oli miljoonasti pelottavampaa, mutta uskon, että me pärjätään, jos ei niin se on hankittava sellanen vakituinen takana seisoja. Hih.

Sain myös SJMV:n ohjelmistoon. JES! Kuin myös oon tyytyväinen vapaisiin kyykkyihin. Superia, triplaa on paljon ja kehotus erikoistekniikoiden käyttöön. Siispä takana seisoskelija vois toimittaa myös pakkotoistopakottajan virkaa.

Ja jos uudet ohjelappuset kumoavat vanhat..rohkenen väittää tässä nyt, että mun aamuaerobiset hävisivät kokonaan. Ne vietiin multa..jokaista minuuttia myöten. Tosin..jouduin lähettää tästä vielä varmistus viestin, mutta tottahan se kyllä on, että ei tässä kunnossa niinkään mitään ekstra polttamista tarvita..mieluummin vähemmän, ettei ala syöpyä väärästä osastosta, koska ei tässä ruhossa tällä hetkellä vaan älyttömiä määriä sitä rasvaa ole, joka on hyvin outo olotila mulle, ku oon tottunu olemaan niin rasvainen. 


Varakotiselfie!! On siinä takajalassa jotain lihan tynkää ja masussa pullottaa ekat potut.mmmm..


Jos ne aerobiset loppukin niin hiton sopivaan saumaan. Tänään kokeeksi väänsin tosiaan tuon yli 5km:n matkan töihin aamuaerona ja noh...oon yrittäny viime aikoina tietoisesti kaivaa esiin sitä positiivista ja elämän iloista ihmistä minussa ja tänä aamuna kävellessäni tihkusateessa, satakilonen salikassi olalla tuota matkaa, tyhjällä vatsalla...huomasin sen positiivisen persoonan olevan hiukka syvemmällä, kuin kenties muina aamuina. Mutta oli se siellä.( 5,3km/50min/n.300kcal sanoi sports tracker. 50min siksi, että poikkesin valintatalossa matkalla....en sentään eväitä vaan kahvimaitoa).

Ja hiukan ehkä nakersi, kun temmoin saman matkan töiden päälle takaisin mukanani vielä 2,5kg hiilari manninen. Siispä uuden etureisi/pohjejumpan päälle kävelin tänään. n.15km, joten olisi siis kuitenkin hurjan mukavaa, jos voisin vähäksi aikaa luopua aamuaerobisista, herätä hiukka myöhempään ja mennä töihin vaikka bussilla. Se se olisi jotain.


Ja tosiaan..olisipa jotain, kun osaisin laittaa pään tyynyyn ajoissa. Huomenna onneksi vasta illalla pariksi tunniksi töihin, joten saan nukkua niin pitkään, kuin huvittaa! Eli herään kuudelta aamulla ilman kelloa!

Hyvää yötä..nyt päätä tyynyyn!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti