torstai 3. heinäkuuta 2014

Unikekoilua ja yks pannukakku

Kylläpä muuten sitten nukutti. 09.23 vasta raotin nahkaläpysköitä silmämunien päältä ja ne räpsähtikin vauhdilla takaraivoon asti, kun näin kellon. Empä muista millon viimeks olisin nukkunu edes kuutta tuntia...nyt vetelin tyytyväisenä 9h. Kylläpä teki kutaa!

Aamariksi valmistu prodepannari. Oon nyt muutaman aamuna tehny sitä, kun oon joutunu syömään aamupalan vasta töissä niin on helpompi kuskata pannukakkua mukana, kun alkaa töiden lomassa keittelemään paikan päällä puuroa ja koska oon tykästyny tuohon pannariin niin sitä on ollu mukava mupeltaa täälä kotonakin.









120g valkuaista
1 keltuainen
50g rahkaa
30g whey 100 suklaa
60g kaurahiutaleita
ripaus suolaa ja makeutusainetta

Kaikki sekasin ja pannulle hautumaan. Ite en käyttäny edes mitään rasvaa vaan se irtos ihan hienosti pannusta ilmankin.

Jäisiä marjoja blenderillä mössättynä kyytipojaksi.
Tässä mustikoita ja mansikoita.

Wheyn vaihtaminen johonki pudding jauheeseen tarjoais varmaan vähä kivemman makuelämyksen, mutta itse en ole ollenkaan kranttu, joten tämä käy mun suuhun mainiosti kahvin kanssa ja täyteenkin siitä tulee.

Tän sais varmaan toimittamaan hätäseen jotain fittiä kakkupohjan virkaa, ku sivelis päällisen vaikka mango skyrillä ja laittas päälle tuuoreita mansikoita. Laitampa sen kyllä kokeiluun jossain vaiheessa.

Uuh..lyhyehkö aamupäivähän vierähti suunnitellessa koska tempasen salille, viemään tuntilaput ja puhelimen huoltoon. Vasta hehkutin intopinkeenä Samsungin ihanuutta ja kaks päivää sen jälkeen se lakkas lataamasta. Just niin mun tuuria. Hahha! Nyt kaiken muun loisimiseni lisäksi jouduin anella ystävältä puhelimenkin lainaan. Saatana. Vaatteet päällä sentään on vielä omat..paitsi sukat.

Oon suunnitellu myös yhtä toista asiaa, joka olikin ihan hiton paljo hauskempaa, kuin luulin etukäteen. Valmista ei vielä oo lähellekään, mutta hiljaa hyvä tulee ja kerrankin oon ottanu asian käsittelyyn hyvissä ajoin enkä päivää ennen niinku mulla on aina tapana kaikkeen valmistautua. Mutta tämä asia onkin mulle tällä hetkellä tärkeysjärjestyksen kärkipäässä, joten haluan todellakin varmistaa, että annan niin parastani, kun vaan näillä pohjilla voi!!

Mutta tästä mysteeristä lisää, kun se on ajankohtaisempi.

Tän päivän treenit oli pienimuotoista hakuammuntaa jälleen, mutta pystyypähän ens viikolla alottaa suoraa kunnon treenaamisen ilman, että tarvii kuluttaa enää aikaa painojen miettimiseen ja pallo hukassa hengailuun, kun se tyhjä katse silmissä levytankoihin törmäily ja painopakkoihin kompurointi on tällä viikolla suoritettu. Ja JESJESJES!! Huomenna pääsen tekemään SJMV, kun on takarepat ja pakara päivä!!! \o/

Varmistus saatu ja tosiaan..aamuaerot ovat poistuneet kuvioista. Ou jee. Aamunukkuminen. Mitenköhän mun omatuntoni kestää nyt tälläsen lusmuilun, kun yhdeksästä viikko treenistä tulikin nyt viisi ja kuuden sijaan vain 4 salia. Älyttömästi vapaa-aikaa. Herra varjele. Toivottua sellaista, mutta silti..herra varjele!

Huomenna viikon viimenen duuni rutistus ja sitten viikonlopun viettoon...ts. orjaksi Rantasalmelle..sielä ois kuulemma jotkut rippijuhlat joista puuttuu leipuri. Niimpä kaneliässä ohjeet, juustokakku vinkit ja ruusujen näpertely pukalot takataskuun ja menoksi sitten heti töidn jälkeen siihen suuntaan. Yöt ei kuulemma ole tehty nukkumista varten tulevana viikonloppuna vaan leipomista. Tämäpä harvinaisen selvä juttu! :D

Nyt huomisen eväiden vaalmistelua ja treeni pulvereiden pakkailua!!

Adjöööööööööö!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti