tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vähän treeni löpinää ja yks d(m)okailu kuva

Ohhoh mikä päivä takana!! 

Aamu seiskalta ovesta ulos ja 21.15 olin kotona 5km:n kävelyn päätteeksi. Ou mai gaaaaaaaad! Voi olla ihminen loppu!!

Mutta jotain positiivista. Selkä antaa treenailla. Eilen tein siis selän ja hauikset eikä juuri muuta, kun kulmasoutu piti ottaa vähän varovaisemmin, ku levytangon nostaminen maasta meinas vähän vihloa, vaikka yritin tarkasti käyttää jalkoja nostossa, mutta kyllä se aina sen verran käy. Ja vatsoja en eilen uskaltanut vielä tehdä ollenkaan.

Tänään otin uhkarohkeana käsittelyyn reisijumpan, joka viime viikolla selän kosahtamiseen keskeytyi. Kevensin prässiä suosiolla parilla kymmenellä kilolla ja vapaata kyykkyä tein vaan pumppi tangolla 30kg:lla. En uskaltanut vielä heilua sen suurempien painojen alla vapaasti, koska torstaina on kuitenkin fyssari niin parempi yrittää malttaa nyt. Ja muutenkin vähän kevensin jokaisessa sarjassa...joskin pumppasin sitten pidempään tai tein lisäsarjan ja hyvin tuntuu kyllä reisissä ja hanurissa nyt, vaikka kevyempää olikin. Mutta kyllä huomaa miten tukkeessa nuo reidet on..ei herran jumala. Ne meni ihan ekoissa sarjoissa aivan kivikoviksi pölkyiksi ja jälkeenpäin vähän rullailin putken päällä niin ei minnekään. Ne on niin tukossa, että se ei edes satu enää..siis se putkirullaus.

Vatsat sain myös tehtyä tänään ja tänään onkin ollut aikalailla kaikki kipu poissa. Eilen seisomaan nousu teki vielä toisinaan pahaa, mutta tänään sekin on käynyt vaivatta.

Huomenna ois tarkotus pakertaa olkapäät ja ojentajat ja torstaina pidänkin levon, koska on se fyssari. Kerkeisin toki ennen sitä tehdä takareidet ja pakarat, mutta en näe kyllä järkeä tukkia niitä enää yhtään enempää ennen enkä jälkeen käynnin, joten torstai olkoon lepo ja jos sitten viikonloppuna ottaisin takarepat, pakarat ja porrasrallin.

Huomattavasti helpompaa suunnitella ja sommitella viikkoon 4 salitreeniä ja yks ulkotreeni, kuin kuusi salia ja kolme lenkkiä. Hahhah. Huomattavasti väljemmältä tuntuu viikko ja välillä luvattomankin lepposelta, kun tottu niin ankaraa tahtia vetämään tuon 7kk. Toki sopivasti keveni tähän heinäkuulle niin oon ehtiny vähä ammentamaan väriäkin ehkä itseeni.


Tässä teille loppu kevennyksenä pieni ote tuosta viikonlopusta. Siinä se kohtalokas asetelma, josta noinkin alkoholin notkistama kuravarvas rimpsrempsa jysähti pääedellä lattiaan. Ompa yllättävää. Ja kiitos vain Virpiseni. Kaverit auttavat sinut ylös, tosi ystävä räpsii kuvia ja nauraa. :D



Nyt on ihan välttämätöntä kammeta sänkyyn. En kerta kaikkiaan jaksa enää mitään. Öitä ihmiset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti