perjantai 9. toukokuuta 2014

Terveisiä Savonlinnasta

Keskiviikkona raahasin itteni klo 4.45 sängystä ylös, vedin hillarit naamioon, heitin kassit olalle ja painelin aamuselle berberi jumpalle ja sieltä olin päättäny suunnata suoraa suihkun kautta junaan ja reissun päälle kohti Savoa.

Hiukan muuttunu vuosien saatossa tuo mun kuntosali käytös. Siinä missä joskus luulin, että kaikki tuijottaa ja salaa arvostelee mua eikä suihkussa käyminen niissä julkisissa tiloissa tullut kysymykseenkään......


... niin nyt sitä ollaan jo niin kotonaan, niin kotonaan. Eikä edes hävetä!

(Tottakai mulle tapahtu, vaihtelun vuoksi, taas se pyyhe episodi, jossa sellanen jätetään kotiin ja kuivataan itsensä tuohon oikealla näkyvään postimerkin kokoiseen repaleeseen suihkun jälkeen.)

Laittelin salila rauhassa naaman kuntoon, sujautin ihan korkkaritkin pitkästäaikaa kinttuihin ja sipsuttelin (tai siis kompuroin ja huojuin...en oo vähään aikaan, noiden pohkeiden takia, käyttäny korkokenkiä) kaikkine kasseineni etsimään aamukahvia ja sen voimin oikeaa junaa.

Edellisenä iltana arvoin pitkään, että miten aamupalani järjestän. Teenkö prode pannaria mukaan vai puuroa. Kumpi mahtaisi tarjota kylmänä eksoottisimman makuelämyksen...Hmm.. Tässä sangen herkullinen pulma. Olimpa kuitenkin riskinotto tuulella ja päätin elää vaarallisesti ja jäädä jännittämään saisko ravintolavaunusta aamupuuroa, joten jätin aamueväät kokkaamatta ja nämä kulinaariset kokemuset odottamaan myöhempiä ajanjaksoja.

Ja onneksi, mennessäni ravintola vaunuun tiedustelemaan puuron saanti mahdollisuutta, ystävällinen ravintolaemäntä sano, että käy katsomassa ja niin vaan löyty kaapin perukoilta Elovenan pikapuuro annospusseja, joten määräkään ei mennyt metsään ja sain puuroni! Voipa ihminen olla vähään tyytyväinen. Päivä pelastettu, kun puurolautanen on nenän edessä. Hahha.

Tietenki truu bikinibeibe kantaa käsilaukussa soijalesitiiniä ja rasvatonta raejuustoa tällästen HÄTÄtilanteiden varalta!

Keskiviikkona ei enää treenailtu tuon persauksen lisäksi muuta enkä kyllä häävisti olisi kyennytkään. Selkä on viikon verran ollu nimittäin suuremmassa jumissa, kuin ikinä ennen. Henki ei kulje ja ennen jokaista treeniä on ensitöikseen naposteltava buranaa kassin syövereistä, koska päänsärky alkaa sillä siunatulla sekunnilla, kun otan käsiini jotain yli 0.5kg painavaa.

Mutta keskiviikkona sain selkä hieronnan, jonka ansiosta eilinen olkapäätreeni saatiin sujumaan ilman päänsärkyä.  J <3 \o/

Salikortti latailtu G42:lle ja tänään takarepoja pumppailemaan ja illalla tapaamaan ystävää ja kattomaan miten kauan sitä viihdytään selvinpäin yöelämässä...tai jaksetaan. Ennen aamu kuutta heivattu aamuaero niin voi olla, että silmää luppasee jo hyvissä ajoin. Ihanaa olla tylsä! 

Viikonloppuja! ^_^




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti