keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Siisteys

Vapaapaino alue ei käsittääseni tarkoita "Jätä painot vapaasti minne haluat." 

Ainut asia varmaan, joka ihan oikeasti ärsyttää salilla on se, että ei voida niitä omia jälkiä siivota. Olit sitten aamun ensimmäinen tai illan viimeinen tai jotain siltä väliltä niin mikä siinä on niin mahdotonta kantaa kiekot, tangot, käsipainot jne. takasi sinne missä niiden kuuluu olla?

Jokaisella salilla, jossa oon käyny on kyllä ollu limpputelineitä joka nurkassa ja kaikille steppilaudoille, scottipenkeille (ja kyllä..koko helahoito napotti joskus ihan keskellä kaikkea, kaukana omalta paikaltaan, kun aamulla lyllersin treenille) tangoille jne. omat selkeät paikat eikä se selkeä paikka ole keskellä lattiaa käsittämättömässä läjässä kaiken muun kanssa.

.
kuva: luckysgym.com


Ärsyttävää käytöstapojen puutetta ja piittaamattomuutta kanssa treenaajia kohtaan. 

Meitä, kun käy kaiken kokoisia, vahvuisia, mittaisia, painoisia ja ikäisiä siellä eikä voi olettaa, että kaikilta löytyy voimaa esim. tyhjentää 140kg edestä 20kg limppuja prässistä, kun joku on ne siihen jättänyt tai äheltää jostain tangosta 100kg edestä limppuja irti, kun joku on maastavetonsa tai minkä tahansa suorituksen jälkeen jättänyt kaikki eväät levälleen.

Ja sekin miten aikaa vievää on metsästää jotain käsipainoja ympäri salia kesken treenin, kun ne ei olekaan telineessä vaan jossain kuntopyörän juurella. Tai aamulla ensitöikseen lämmittelyn perään pitää puolen tunnin siivoustalkoot ennenkä mahtuu tekemään oman treenin ja on löytänyt siihen tarvittavat välineet sieltä sekamelskasta.

Ja nämä ajatelmat juontavat juurensa juurikin tästä aamusta, kun oli aamuinen berberi jumppa jälleen ajankohtainen ja suoritin kohtalaisen massiivista raivaustyötä heti alkuunsa, että sain perseenrakennus linjastoni kyhättyä ja jonkun verran kaivoi ohimoa se homma.

Että jospa koitettaisiin kaikkien viihtyvyyden kannalta hoitaa se omien jälkien siivous niinku missä tahansa muuallakin niin ois hitusen verran mukavampaa kaikilla. 

No se siitä nillityksestä.

Aamunen jumppahan itsessään suju vallan mainiosti, kun sen toteuttamisen kimppuun viimein pääsin.

J näytti mulle eilen gymlogista hyvän jalkojen lämppäys ohjeen ja päätinkin tänä aamuna, helixillä ketkuttelun päälle, suorittaa pienimuotoisen putkirullaus ja venytys operaation ennen täsmäiskua ja voin kertoa, että helkkari!! ihan täydellistä!


Ihan erilaisen tuntuman sain perseeseen ja takarepoihin tuon kunnon valmistelun jälkeen, kuin aiemmin. Vaikka käytin samoja painoja, kuin aiemminkin niin tällä kertaa tuntu, että lihas teki paljon enemmän töitä ja tuntuma vaan oli ihan omaa luokkaansa.

Muuten mulla on meneillään nyt lepo viikko tosiaan ja tänään ois taas aika lähetellä Mikolle mittoja. Kaikki luvut seilaa. Reisiinkin on vissiin alkanu tulemaan nyt ihan sitä lihaa ja selkä on levinny myös jokusen sentin...paidat ja takit kiristää! Vyötärö seilaa 66-68cm välillä ja hauis on itsepintasesti pysyny 29cm jo jonkin aikaa. Lantioon oli pamahtanu 2cm plussaa ja painoa oli edellisestä kerrasta + 100g eli nyt se on 59,9kg. Oletan, että saavutamme lihasmassaa emmekä ihraa.

Ens viikolle on varattuna yhteistreenit Mikon kanssa ja heti perään posettelua kera Sirpan. 

Eilen tosiaan saavuin takaisin Tampereelle, koska mamma rantautuu tänne tänään ja juhlitaan ihan omaa äitienpäivää! 

tein mammalle kakunkin. <3

Katotaan, jos mamma vois ottaa musta bikini kuvaa illalla niin saan vähä vertailua noihin Taiwanin aikasiin ja ehkä jos saisin räpellettyä jotain tekstiä tuosta Savonlinnan reissusta, joka oli hiukka yllätyksellinen ja odottamaton. :)

Hyvää keskiviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti