perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesä on tullut!

Ihanaa. Vihdoin se on täällä vähän niinkuin virallisesti. Tämän aamunen lenkkikin oli ihan huippu, kun aurinko paisteli täydeltä taivaalta. Uskomatonta kyllä..tein hikeä lennättävää porrasjuoksua ja huomaamattani lenkki venyi melkein tunnin mittaiseksi puolen tunnin sijaan. 

Mutta tuopa tuo aurinko mukanaan tälle tytölle ihan omanlaisiaan haasteita ruokavalion noudattamisen suhteen. Nimittäin tälläsenä vanhana tunne syöppönä auringon tuoma hyvä fiilis tahtoo houkutella jäätelöiden ja suklaiden äärelle ja etenkin nyt, kun J:kin on ollut täällä niin pakko myöntää, että sitä on tämä viikko oltu melkosella retuperällä. 

Intouduin hiukka leipomaan ja päätin yllättää J:n maanantaina "brunssilla" ja väsäsin pöytään muffinsit, bostonit, croissantit jne. Hiton viisasta väsätä muffinseja suklaakuorrutteella ja jotain muhkeaa bostonia omenkaneli täytteellä tänne himaan notkumaan. Kaikista viisainta on tehdä tämä tyhjällä vatsalla ja venyttää ruokailu väli kuuteen tuntiin.




Ei varmaan menny yhtään suklaa muffinsia eikä kuorrutetta välistä!! Uskoo ken tahtoo. Stna! Pitäis vaan muistaa, että omaa kuoppaa tässä kaivetaan, että sehän on just itestä kiinni miten rankka se hiton kisadieetti on, jos meinaan tässä ihan kunnon rasvakerroksen ennen sitä keräillä. 

Ja siksi koko viikko, tähän asti, on menny pitkin persettä ruokailun osalta, koska leivontasuklaatahan jäi jääkaappin. Ja siis sitä perkelettä ei ole siellä enää...onneksi...vaikka sen hävityskeinot olivat kyseenalaiset. Oh god! Miksi en voinut saada, vaikka suunnatonta parsan ja kurpitsan himoa. MIKSI SOKERI??

Onneksi J on siitäkin huippu tyyppi, että sen kanssa tulee käytyä käppäilemässä ihan huvin päiten pitkin poikin...tai se on aina valmis sellaseen päämäärättömään puuhasteluun. Aiemmin viikolla käytiin Ratinan rannassa käyskentelemässä ja istumassa ja eilen illalla samoiltiin melkein 3 tuntia Pispalanharjulla.

Ja joka tapauksessa treenithän on sujunu entiseen malliin ja kaikki muu. Lauantaina oli pt-päivät ja pakarat ja takareidet, niinkuin arvata saattaa, vuorossa. Ihan huikeeta taas kerran ja kyllä vaan saatiin tuntumaa!! Ah!! Olin niin onnellinen ja poikki. Aijaijai!

Sunnuntaina kävin viimein Jukalla ja selkä on taas jumiton, jonka jälkeen oliki hyvä vetää tiistaina selkätreeni, joka tuntu uppoovan taas just eikä melkein kohteeseen...just niin hyvin, että eilinen kyykkääminen eturepatreenissä tahto tuottaa hiukka päänvaivaa.

Tänään onkin WFC:llä luvassa ensin treenit feat. Mikko ja sen jälkeen posettelua kera Sirpan. En tiiä miten viisaana vaihtoehtona näkisin nuo posetreenit salitreenien perään varsinkin, kun tod.näk. taas reenaillaan takarepsikoita. Mutta eiköhän niistä selvitä. 

Tuossa vielä yks kakkuviritelmä mikä piti kokeilumielessä väsätä. Sitä en sentään syönyt.




Koristelumateriaalit olivat puutteelliset. Siksi se on vähä mitään sanomaton, mutta muuten musta onnistunut toteutus. ^_^




Leipuri hiiva kuittaa ja koittaa pitää suklaiset sormensa kaukana turpavärkistä!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti