torstai 1. toukokuuta 2014

Pohdintoja ja Vappua

Eilen kammettuani salille aamuselle persejumpalleni ja törmättyäni sielä yhteen aamuvirkkuun kanssatreenaajaan, jonka treeni, kehon koostumukseen nähden, mielessäni hieman ihmetytti ja tämä päähäni ilmestynyt ajatus tuosta tuntemattomasta ihmisestä sai mut ajatuksiin kotimatkalla. 

Miten helppoa jostain tuntemattomasta ihmisestä on ulkosen olemuksen perusteella tehdä johtopäätöksiä oman fiiliksen mukaan ja kaikista pahinta...ehkä jakaa sitä omaa olettamusta absoluuttisena totuutena jokaiselle, joka vaan jaksaa kuunnella.


Tai miten helppoa on pitää omia tapojaan niinä ainoina oikeina tapoina ja tuomita jokainen, joka ei toimi ja ajattele niinkuin sinä.

Törmäsin tuola, netin syvissä syövereissä, keskusteluun pääsiäisen pyhistä ja sielä joku manaili, kuinka ärsyttävää oli sunnuntai-iltana törmätä RAHKAN haku reissulla kassajonossa ihmisiin, jotka puhu dokanneensa 5 päivää. Ja kuinka ITSELLÄ oli mennyt vaan YKSI olut ja hyvällä fiiliksellä jakso seuraavana aamuna treenaamaan.

Kysyttyäni, että onko tässä dokausilmiössä jotain ihmeellistä, kun kyseessä on kuitenkin pääsiäisen pyhät ja haistettuani tekstistä omien terveystekemistensä pönkitystä, vertasin kyseistä toimintaa pääsiäismunien mätystelystä ärsyyntymiseen, joka kirvoittikin yhtäkkiä vasta-argumentin muodossa, jossa kyseinen henkilö olisikin ollut huolissaan yhteiskunnan hyvinvoinnista ja vertaus pääsiäismuniin kuulemma kaukaa haettu. 

Noh..voi tietysti olla mahdollista, että huoli yhteiskunnasta oli niin suuri ja oman rahkan, yhden oluen ja treenaamisen mainitseminen tekstissä oli muuten vain tarpeen tässä yhteydessä. 



On surullista miten PALJON AIKAA ihmiset kuluttaa muiden asioiden pohtimiseen, johtopäätösten vetämiseen ja totaalisen paskan puimiseen. Ihmisiähän tässä kaikki ollaan juu ja yllätän toki itekin itteni päivittelemästä mielessäni vastaan kävelleen naisen jättipersettä hiveleviä kukkakuosihousu hirveyksiä tai jonku pojan bigmac ateriaa, mutta herran jumala!; emmä oo yhtään sen paremmista asetelmista lähtösin ja yritän näiden tuomioajatusten putkahdellessa päähäni, työntää ne pois ja muistaa aina, että mulla ei oo mitään hajua niistä ihmisistä ja niiden elämästä eikä todellakaan mitään syytä paremmuuden tunteeseen. On toi BigMac maistunu mulleki (jaksoin syödä kaks bigmac ateriaa + kaks juustohampparia putkeen, kun olin jotain 9v) ja ei viititä mun gootti vaiheesta, kuteineen, edes puhua.

Entä jos kukkakuosihousu naisen omat housut kastu ja se joutu ahtautua kaverin housuihin kotimatkan ajaksi ja häpee itekin niitä pöksyjä? Tai sitte se vaan tykkää niistä eikä siinäkään oo mitään pahaa. Tai se poika, jos se vaan tykkää mäkkäristä. Tai sitte se ei ollu koko päivänä syöny mitään ja ainut mitä se siihen kaameeseen nälkään siihen hätään keksi oli kohdalle sattunu mäkkäri.




Mun mielestä ois kiva, kun ihmiset ajattelis asteen verran pidemmälle ennenkä osottaisivat ketään sormella. Näätkö todella pelkillä silmilläs koko totuuden? Voitko pelkän kuuleman perusteella päättää millainen joku on? Ja oletko itse, ihan oikeasti, siinä asemassa, että sinulla on oikeus tuomita ketään valintojensa perusteella?

Se aamunen tyttö näytti vetävän kuudelta aamulla jonku 45min aerobisen ja ihmettelin sitä, koska muija oli niin yli hoikka, mutta helkkari..mistä minä tiedän, vaikka kyseinen typykkä ois maratoonari!!

Se siitä nillityksestä...nyt ajankohtasia Vappu kuulumisia.....

Mun elämä nakkas viime viikolla sen kuuluisan häränpyllyn TAAS ja sain mun miehen takasi. Hän saapu sunnuntaina illalla ja viikko meni tosi ällösiirappiruusunterälehdet meiningeissä ja kuka tahansa, joka ois ollu kärpäsenä katossa ois paskantanu hunajaa katellessaan sitä menoa.





Käytiin yhessä treenailemassa maanantaina ja tiistaina Classicilla. Ihanaa vaihtelua välillä..ja tiistaina J avitti mua etureino treenissä niin kivasti, että edelleen sattuu ihan sairaan helvetin kovasti kinttuihin!! Ei meidän suhde jatkuvaa yhteistä pakkotoistamista kestäis, mutta joskus voi koetella sitä sen verran. :D

Eilinen oli tosiaan vapaa päivä (jos aamu hommia ei lasketa) ja pyhitettiinkin se yhdessä hengailulle. Kierreltiin kaupungilla, juotiin torikahvit ja käytiin syömässä.


"Mennäänkö proteinipatukka piknikille?"

Mun lohi, kasvikset ja salaatti.

Viikko on, tähän asti, ollu ihan loistava ja ekaa kertaa aikoihin mun ja J:n välit tuntu myös olevan paremmassa kunnossa, kuin kuukausiin. Viimeks meillä oli varmaan noin pitkään rauhallista ja sopuista vuosi sitten, kun päädyttiin ekan kerran yhteen ja nyt viimein tuntuu, että päästiin niihin samoihin fiiliksiin, joita oon kaivannu niin kovasti. Mulla on jälleen parisuhde...ja todella elän nyt siinä uskossa, että en enää kirjota tänne mitään juupas eipäs tarinaa tämän asian tiimoilta!!

Tänään J lähtikin kotiinsa ja mun piti saada ystävä kylään ja ohjelmassa piti olla särkänniemeilyä, mutta ne siirtykin nyt kesäkuulle, joten viikonloppu on pyhitetty ylhäiselle yksinäisyydelle, treenille ja ei niin minkään tekemiselle.

Vappuja ihmiset! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti