sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Treeni kuulumisia

Pari päivää treenit kulkenu mainitsemisen arvoisen hyvin. Toissapäivänä oli aika huippu etureino treeni (vieläkin koskee..tai nyt vasta koskeekin) ja alkuperäsestä suunnitelmasta, olla lisäämättä painoja, poiketen..lisäsinkin taas vähä sinne sun tänne painoa ja toistoa ja menihän se taas niin, että viimeset bulgarialaiset tehtiin oksennus kurkussa. Ainut tilanne missä on kiva, että on huono olo. Hahha. 
Kuin myös eilinen olkapäätreeni osu ja uppos eikä oikea olkapääkään enää vihotellu. Ihan mieletön treenidraivi päällä. Millonkohan tulee se motivaatio kuolema (vai joutuuko mun latari kohta kiellettyjen aineiden listalle..hahhah)?

Outo fiilis, kun eilen pääsin poikkeuksellisesti tekemään treenit ennen duunia, joka tarkottaa sitä, että pääsin suoraa töistä kotiin, joka on erittäin harvinaista ja tänään sama tapahtuu sali vp:n johdosta niin tuntuu ihan hirmu lusmuilijalta, ku toka päivä putkeen ettei oo töiden jälkeen mitään. Wtf?

Huomenna olis luvassa takareidet, maanantaina rinta-haukkari-ojentaja ja sitte lepäilläänkin viikko ja koitetaan pyhittää aika kehon ja mielen huollolle. Vähä rentoutus harjotuksia ja hierontaa. Tuntuu, että käyn niin pahasti ylikierroksilla, että pulssi on varsin 200 eikä oikein meinaa saada nukuttua.

AI NIIN....ja huomennahan on myös taas mittauspäivä. Jännää!! Onkohan mitään tapahtunu? Eilen ainaki, ku otettiin duunissa jotain kuvia niin näytän niin ruipelolta omasta mielestäni, että ihan säikähdin. Ihan mitättömän näkönen lommoposki! Suoraan sanoen..hyi!

Niin ja pakko vähän nyt pönkittää taas mun truu fitnessmimmi statusta. Yhyhyyy..ostin Gazozin treenitopin ja vihdoin ne vetoremmit, jotka piti olla jo aikaa sitten. Kai sitä vähä saa välineurheilla, ku ne on ainoot hyödylliset ilot mun elämässä nykyään......Ompa muuten toppi gazoz niin kovin hyvin muotoiltu ja kivan värinen!




Huvittais ehkä tänään käydä näyttämässä naamaansa jossain ihmisten ilmoilla, mutta katsotaan onko mulla kanttia lähteä yksin suhaamaan tuonne iltasella. Hyväää viikonloppua ihmiset!! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti