sunnuntai 19. tammikuuta 2014

PT unelmia ja lisäravinteita

Tuossa piipahdin viikonlopun verran etelän suunnalla ystävän luona ja samalla hoidin lauantaina pikaisen työkeikan Vantaalla. Matkustaminen on vaan näine hyvineen aika kuluttavaa puuhaa, kun on pakattava eväät, vitamiinit yms. aina mukaan ja se ei oo mikään pieni satsi, joka lähtee matkaan, vaikka kyse ois vaan viikonlopusta. Lisäksi, töistä johtuen, oli paljon muutakin krääsää matkassa ja meinasin taas ampua itseni, kun ähelsin ja puhelsin juna-asemalla romppeitani ja punkesin niiden kanssa junaan. (ja tietysti kun hinasin matkalaukkua ja tankoa perässäni, selässä olevasta repustani katkes toinen olkaremmi) Onneksi ystävä odotteli pulkan kanssa vastassa niin saatiin hinattua mun tavaravuori määränpäähän. Hahhah.


Onko jo kylliksi oikeaa syytä hankkia uus (sali)reppu? Huomatkaa myös irvistävä vetoketju.
Olin lupaillu jeesailla kaveria jonkunlaiseen kuntosali alkuun ja koska olin ite saanu aamulla persettä repivän piiskauksen, oli tuskan siirto ystävään varsin luonnollinen jatkumo. 

Kyllä se PT homma vaan siintää kirkkaana mielessä. Nautin suunnattomasti, kun sain puhua aiheesta, josta osaan sanoa jotain, neuvoa liikkeitä ja mikä parasta..katsoa vierestä ja pakottaa. Ahhahhah! 




Eli PT hommia kohti kovaa kyyttiä ja ne onki kisataipaleen jälkeen edessä. Sillon on varmaan etukäteistietoa karttunu jo sen verran, että kannattaa lähtee kouluttautumaan ja saa siitä kaiken irti. 

Perjantain yhteistreenit, PT:n kanssa, uppos kohteeseen niinku metrin leka sääriluuhun!! Murskaavasti! En nimittäin kykene istumaan edes pöntölle ulisematta. Eilen sattu paljon, tänään sattuu ENEMMÄN. Onneksi tästä kivusta voi olla vain ja ainoastaan onnellinen!

Sitten tuo lisäravinne puolihan on mulle henk. koht. aika uus juttu. En oo ennen vetäny yhtään mitään ja nyt tuntuu, että tarvii olla jos jonkunlaista purnukkaa. Lataria, hiilaria, palkkaria jne. Ja oon huono kyseenalaistamaan annettuja ohjeita tai edes merkkejä, mutta nyt olin uppiniskainen ja luovuin ainakin Fastin latarista (shock) ja Whey + :sta. Ja otin testiin jonku Starnutritionin uutuus latarin ja whey 100 palkkariksi.



Kun käyttelin sitä shockia niin en oikein edes tajunnu miten sen pitäis toimia. Se vaan kihelmöi naamaa ja käsiä ja se siitä. Puhumattakaan, että makuvaihtoehdot ei ollu mitään mieltä ylentäviä. Se maistu aika skeidalle. (mustikka, kirsikka, enrgiajuoma..wtf..miks ei mitää normaalia? Mustikka oli ainaki ihan kauhee..) Toi Intensity sen sijaan yllätti, koska en ensinnäkään uskonu, että huomaan siinä mitään eroa mihinkään, paitsi maussa, jota sai appelsiinina esim. Mutta kyllä vaan...ihan selkeesti huomasin millanen energiaboosti tuli heti treenin alussa ja jaksaa mättää uutta limppua tiskiin ihan toisella tavalla. Eikä kyse voi olla kuvitelmasta, koska en odottanu mitään ja shockin kans en tuntenu vastaavaa. Oon ottanu sitä periaatteella "koska paperissa lukee niin.."

Ja Fast:n Whey +:sta tykkäsin kyllä kovastikin. Se oli niinku kaakaota, mutta Starnutritionilta otin ihan hinnan takia kokeiluun tuon ja pakko sanoa, että tykkään tästä uudesta enempi. Ei oo läheskään niin makea, kuin edellinen ja jotenkin pähkinäisempi ja täyteläisempi suklaan maku, josta tykkään. Ja makuhan on tärkeä, koska siis treenin jälkeinen palkkari kera banaanin on melkein pyhitetty, nykyisessä elämässä, herkkuhetkeksi, joten täytyy olla tarkkana. :D

Eikä nää starit ainakaan tunnu turvottavankaan. Mutta oon ottanu vasta pari kertaa, että vielähän tässä on aikaa haistella toimintoja. Tutkin myös pitkään, ennen päätöstäni, Scitec nutritionin tuotteita ja heiltä mulla onki käytössä VitarGO, mutta ehkä kokeilen sieltäkin sitten muitakin tuotteita jossain kohtaa, kunhan tietämys ja kokemukset kasvaa. :)

Tänään on ollu sali vp ja palailinkin kotiin reissultani jokunen tunti sitten ja kyllä taas, kun laukut on purettu ja ruuat taas omassa kaapissa ja vaaka omalla paikallaan, sitä miettii, ettei ihan kohta halua lähteä yhtään minnekään pidemmälle.

Huomenna tuleekin äityli ja meillä on suuntana Tampere-talo ja Jutta on the Road!! \o/








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti