perjantai 10. tammikuuta 2014

Kyllä kannatti

No kannattihan se toissapäivänen lusmuilu. Eilinen etureiska treeni meni nimittäin, uusilla voimilla, niin hyvin, että fiilis ei ois voinu olla parempi. Ihanaa!

Ja kävi siinä smithissä kyykätessä (kapea, koroke kantapäiden alla) pikku vahinko, kun nopeesti vaan selasin millä painoilla oon viimeksi tehny ja mätin kiekot tankoon ja aloin kyykkäämään 15 toistoa, mietin, että vähä puuskututtaa, mutta että johtunee edellisen päivän ylimääräsestä levosta, joten lopetettuani lisäsin hiukka painoja ja toka setti taas 15. Nyt jo alko oikeesti tuntua siltä, ettei tää oo ennen näin raskaalta tuntunu, ku pusersin vikoja väkisin, mutta edelleen..lusmuilun piikkiin ja kolmatta sarjaa kehiin. Alko olla jo hippasen enemmän vaikeuksia tuoda tankoa ylös, mutta neljänteen sarjaan vielä lisää kiekkoa ja sitte ajattelin kuitenkin tarkistaa oonko tehny sen varmasti niinku aiemmin...JA...niin... olin lisänny toistojakin jokaseen sarjaan 5 tietämättäni. Eli siinä missä lisäsin entiseen nähden painoja lisäsin myös toistoja. Ilmankos vähän tuntu. Mutta tietenki ois ollu paskahousun hommaa vähentää toistoja enää vikaankaan sarjaan, joten........
Tiiämpähän nyt, että saan ne kyllä tehtyä pidemmälläkin sarjalla...


Smith (ihan vain siksi, jos joku ei saa mielikuvaa mistä puhun)

Muutenkin mätin vähä lisää painoja kaikkiin ja tuntu, että koko treenin sai vedettyä tosi hyvällä sykkeellä. Aikaaki tuhraantu kauemmin, jonka näkisin johtuvan siitä, että treeniin keskittyminen ja liikkeiden loppuun vienti on parantunu huomattavasti.

Ja kyllä vaan...pakko alkaa kokemaan jotain ylpeyttä noista reiskoista. Hommaahan niissä on vielä, vaikka kuinka, mutta eipä oo jalat ikinä ennen ollu näin lihaksikkaassa kuosissa. Alan olla sitä mieltä, ettei niitä ehkä tarviikkaan vaihtaa. Hahhah.

Tänään olis olkapäiden vuoro, mutta oikea olkapää on kipuillu aika rankasti viime olkapäätreenin jälkeen, eikä se ole lihaskipua, joten en tiedä antaisinko sen lepäillä sunnuntaihin ja tekisin tänään poikkeuksellisesti rinta-haukkari-ojentajan. En nimittäin usko, että viparit tekis nyt kovin hääviä.

Näihin perus treenitunnelmiin tältä erää! Huomenna kohti itäistä suomea ja sunnuntaina saanki aika ihanaa treeni seuraa! Hihhih!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti