maanantai 6. tammikuuta 2014

Edistymisiä

Virallisesta projektin alkamisesta on siis tarkalleen 6 viikkoa ja 4 päivää. Aika menee ihan hullua kyytiä!


Kiitos Jaaago vaakapoikana toimimisesta. hahhah.


Tänään lähettelin heti herättyäni jälleen PT:lle 3 viikon väliaikatietoja edistymisestä ja olihan sitä edistystä taas tullut. Ei kylläkään niin paljon, kuin viimeksi, mutta vyötäröltä ja lantiolta oli -1,5cm ja muualta vähintäänkin se -0.5cm. Sinällään tulokset tuntuu mitättömiltä, kun tiedän olleeni orjallinen ja omistautunut. Mitään ei ole mennyt ohi ruokalistan (paitsi se yks hiton konvehti ja lasi punkkua :'D ) Mutta kai se lienee sanomattakin selvää, että tahti hidastuu jossain vaiheessa.

Viimeksi punnitsin itseni 6 viikkoa sitten ja nyt, passitettuani ystäväni vaaka ostoksille, sain viimein sen aamupainonkin tänään, joka oli kaikki -2,2kg kuudessa viikossa. Ahhahaha. Hauskaa tästä tekee se, miten paljo ihmisen ajatusmaailma voi muuttua, kun se saa asioista tietoa ja alkaa viihtyä itsensä kanssa. Ei vaan moinen tulos olisi vielä 2 vuotta sitte todellakaan ollu tyydyttävä ja vaa'an lukemat oliski kiinnostanu sata kertaa enemmän, ku mittanauhan. Ja nykyään oon sitä mieltä, että 90% maailman naisista sais luvan heittää sillä vaa'alla vesilintua ja lupa takasi käyttöön ottoon myönnetään vasta, kun peilikuvan tuijottelu tulee tutuksi. 


uskomatonta, että mun läskireidessäkin alkaa hahmottua jotain tiukkaaa!
(hitaasti, mutta varmasti)


Mutta siis oma tulokseni lienee tyydyttävä, koska suunta on painonkin kanssa alaspäin ja uskon kaikkien kahden kilon olevan juuri sitä sulanutta tavaraa, kuin sen pitääkin olla. Luulisin, ettei tällä proteiinin mättämisellä lihasmassa hävikkiä ole.

Tietenkään tässä on nyt juuri turha juhlia ennenkä saan vastauksen PT:ltä. Niitä siis jännityksellä odotellessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti