sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Edistymistä ja takapakkia.


Tasan 2kk sitten käynnisty tämä hommeli ja kolmen viikon välein lähettelen tuloksia PT:lleni ja tänään oli taas se päivä. Aivan paras päivä siihen hommaan. (sarcasm)

Lueskelin tuossa jokunen aika taaksepäin Hikikinkun blogia ja postausta PMS oireista ja kuntosalista ja nauroin kuollakseni. Noh..tänään kyseinen postaus palautui mieleeni, joskaan tänään ei oo naurattanu yhtään...

Aamulla saadessani silmät auki, huomasin heti, että olo on hiukan pönäkkä. Ei läheskään niin kevyt ja ohut, kuin nykyään yleensä aamuisin. Edes päästä asti valuva, puolen tunnin mittainen rakon tyhjennys ei keventäny oloa tuttuun tyyliin. Ajattelin jo siinä, että kyllä kiinnostaa mittailla ja puntaroida, koska en olisi ihmetelly, vaikka vaaka olis näyttäny + lukemaa.
Enkä tässä vaiheessa oikein osannu sanoa, että missä mättää, koska ohjeita on noudatettu tarkasti.

Mittailin kuitenkin ja olihan sitä tulosta tullut. Lantiolta -3cm, rinnanympärys -3cm, vyötärö -1cm, reisi -0.5cm, haba +0.5cm, ja paino -300g. Eli niin kauan, kun miinusmerkkisellä mennään, homma on hanskassa, vaikka tietysti mua tuon reiden mitätön kaventuminen suututti...yllättävän paljokin itseasiassa.

Etureisilihas näkyy! O.O vähän, mutta näkyy!!

Tein aamuaerot normaalisti, kokkailin aamupalan ja sen jälkeen olikin tarkotus lähtee treenille. Venytti ja vanutti ja tuntu jotenkin, ettei yhtään jaksaiskaan lähtee. Suututti sekin. "Pitiki juhlia ääneen sitä yletöntä motivaatiota!!"

Sain kuitenki itteeni niskasta kiinni ja raahauduttua ovesta ulos. En siis tajua..jopa matka salille tuntu ihan loputtoman pitkältä, vaikka keli oli hyvä ja ihmisiä liikenteessä ja olosuhteet niin kohdallaan, kun olla voi.



Ja no sitten se treeni...siitähän se helvetti sitten alkoi.

Crossailu ei huvittanu yhtään ja 10min tuntu tunnilta, vaikka normaalisti se menee ihan helposti. Siitä smithille...vaikka mätin lisää limppua tiskiin, oli suorittaminen vähä niin ja näin. Ei oikein tuntunu miltään tai minusta ei tarpeeksi. Tyytymättömyys päivä.
Reidenkoukistukset..yhtä tyhjän kanssa, vaikka sinnekin painoja lisäsin. Lantion nostot ne vasta perseestä olikin. Vapaalla tangolla päätin suorittaa sen enkä jaksanut laittaa lukkoja päihin painojen tueksi. Lopputuloshan on juuri se miksi yleensä käytetään lukkoja. Yksi kiekko melken toisen treenaajan varpailla ja toinen kieri jossain helvetissä ja minä olin jumissa sen perkeleen tangon alla. Huoh. Laitoin lukot. 
Yritin käyttää tangossa pehmustetta, koska 40kg rautaa lantiolla on aika ikävän tuntuista ilman. Ei...se ei pysynyt siinä ja äheltäessäni tangon kanssa asentoon, jumiutu mun taskuvyö selän ja penkin väliin niin, että olin jumissa. Irrotin vyön ja heitin pehmusteen helvettiin. 
Olisin halunnut lisätä painoja, mutta en olisi, sen hetkisellä kömpelyydelläni ainakaan, saanut tankoa enää itse syliini, joten päätin unohtaa sen.

Ainut onnen tunne, jonka koin oli sumovedoissa hetki, kun koin valaistuksen vetoremmien täydellisyydestä ja rakastuin. Loppu askellukset korokkeelle sentään tuntui hanurissa ja reisissä.
5min loppu verryttelyn hoidin juoksumatolla enkä jaksanut edes enempää vajota maahan tuntiessani reisieni osuvan yhteen kävellessäni. (en edes muista millon viimeks ne ois ollu niin paksut, että ne osuu yhteen, kun kävelen!!)

Olin ihan down treenin jälkeen ja ajatukset oli aika maailmanlopullisia....
NYYH OLEN PASKA JA SAAMATON LÄSKIREISI!! Eikä mulla oo ikinä mahdollisuuksia kisalavalle, koska kaikki muut on ahkerampia, kuin minä!!!

Noh, vaikkei rättisulkeisia ole, mirenan ansiosta, tarvinnut harrastaa yli 5 vuoteen..näköjään hormonitoiminta kuitenkin pelittää....-.-

Tulin kaupan kautta kotiin, siivosin koko asunnon, mattojen tamppaamista myöten ja tilasin netistä oikein kalliin ja ihanan tv-tason!! Helpotti! Vaikka olisin myös halunnut sipsiä ja suklaata, söin prodepatukan kahvin kanssa ruoka-aikaan. Välis on ihan mahtavaa olla tavotteellisesti treenaava NAINEN!! (sarcasm)

Ja en tiedä voinko allekirjoittaa tuon kuvan sanomaa. Paskasti mennyt treeni ainakin vituttaa ehkä enemmän, kuin tekemätön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti