sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tutustuminen Asakusan: Cat Cafe Nekoen

Yokohama oli meidän viimenen päivä JR passin kanssa ja tähän päätty myös päätön junailu ympäriinsä. Eihän me enää raaskittu juuri Asakusan alueelta minnekään liikkua vaan päätettiin tutustua asuinalueeseemme paremmin. Kerta oltiin sielä 'jumissa'.

Oltiin jo aikoja sitten kaivettu tieto kissa kahviloista, joten sellaseen piti tietysti suunnistaa. Mua vähä syletti, ku tajusin, että maksan niiden rottien rapsutuksesta ¥800, mutta mielenkiinnosta paikka oli nähtävä ja Katja oli asiasta mehuissaan, joten menköön. Huomautan siis tähän väliin, että inhoan kissoja. (Paitsi PiriVeijoa). Ne on ällöttäviä, haisevia, silmiäkutittavia, persettään joka paikkaan hierovia ja mouruavia karvapalloja...yöh. (paitsi PiriVeijo).



Kissakahvila oli erään kerrostalon 6 kerroksessa, kengät otettiin eteisessä pois ja vedettiin puhtaat sukat jalkaan (sieltä saa vuokrata sukat, jos ei oo omia..hahhah.) Paikassa oli myynnissä jotain pieniä virvokkeita, mutta pääasiallinen huomio oli keskittyny 21 kissaan (KYLLÄ 21 KPL) ja niiden leikittämiseen. Me vaan satuttiin just siihen aikaan paikalle, kun kaikki mirrit veteli sikeitä, joten eipä niistä juuri leikkiseuraa saanut, kun parista adhd tapauksesta. Ja itsehän keskityin lähinnä ilmasen WiFin iloihin. 



Pariskunta taivasteli

Helppo nukkua ja silleen

Sielä oli kissan päivät


 Koko rahan edestähän sitä sitte napotettiin eli tunti. Ja intouduin siinä iteki vähä heiluttelemaan yhdelle rääpäleelle jotain sulkaa, mutta ku homma alko näyttää siltä, että siltä katilta lähtee käpälä irti nii päätin luovuttaa. Vähä sama homma, ku vauvojen kanssa "Miten tätä pidetään? OHO!". 

Ja just kreivin aikaan poistuttiinkin ennen alkavaa silmä kutinaa. Jotenki vuosien saatossa, ku on eläny vuoskaudet ilman leimmikin lemmikkiä, on herkistyny niiden karva ja hilsepölläkälle. Pitäis varmaan alkaa viettää enempi aikaa elukoiden parissa. 

Kissa kahvila oli ihan mukava ja rento paikka kuitenkin ja voisin kuvitella, että jos tarvii hetken rauhottumista kiireen tai stressin keskellä niin tämä on mitä loistavin paikka pysähtyä vähäksi aikaa. Jopa minä voisin tehdä niin ihan oma alotteisesti.

Ennen kissa kahvilaa vaihdettiin hotellia tai siis vietiin meidän rinkat uudelle hotellille, koska edellisestä hotellista oli uloskirjaus klo 10 ja seuraavaan päästiin sisälle vasta klo 16. Mahtavaa. Luvassa 6h päätöntä hengailua vaan jossain, mutta onneks tosiaan laukkujen jättö kävi päinsä jo aiemmin.

Illalla oli luvassa myös pienimuotosta baareilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti