torstai 10. lokakuuta 2013

Copnoodles Museum, Yokohama

26.09.2013


Aivan oikein luettu. Kuppinuudeli museo. Se oli niin mielenkiintosen kuulonen, että sinnehän oli pakko suunnata. Ja johan se Yokohama itessään, Japanin toiseksi suurimpana kaupunkina, oli nähtävä ohimennen.

Landmark Tower




Mua nauratti koko kiertelyn ajan. Se museo oli jotenki niin vakavissaan tehty, että se oli hauskaa. Idea uppos kyllä täysin hahhah. ei siitä sinällään oo kerrottavaa, joten kuvat puhukoot puolestaan. Päästiin tekee omat kuppinuudelit myös.



Mr. Noodle








Tää herätti sellasen WTF??!? efektin



Oman kupin suunnittelu ja täytteet

Ja pakkaus

Ja valmista

Meillä oli suunnitelmis käydä myös Chinatownis, Japanin suurimmassa sellaisessa, mutta sää enteili vesisadetta ja kelloki raksutti jo vaikka mitä, joten päätettiin jättää välistä.
 

Illalla, ferryllä tapaamamme, suomipoika laitteli viesti, että kiinnostaisko meitä lähtee käymään jossain, joten mikäpäs siinä. Viimeset JR passin luukutukset ennen umpeutumista ja eipähän tullu löhnättyä loppu iltaa vaan hotellilla. Ja kyllähän mulle bisse maistuu. hahhah. Suunnattiin Shinjukuun mikä valitettavasti tarkotti sitä, että aikaa oli ruhtinaalliset 2h, jos mielittiin ehtiä viimeseen junaan takasi.

Mutta niillä eväillähän se oli mentävä ja oli kuitenki ihan viihdyttävät pari tuntia ja maistuvat 3 bisseä. Sääli ettei ehditty Suomipoitsun kanssa ihan kunnolla ulkoilemaan.


Siispä puolen yön jälkeen oltiin jo kiltisti hotellilla takasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti