torstai 3. lokakuuta 2013

Harajukun shoppailu helvetti.

24.09.2013

Voi ei voi ei voi ei!! Harajuku oli niin mun paikka, kun vaan olla ja pystyy. Kaikki mitä oon kuullu nuorisosta ja pukeutumisesta siellä, piti ihan justiin kutinsa. Muijat oli, ku jättimäisiä eläviä nukkeja Lolita kuteineen ja hiuksineen ja ostoskujalla kaupat tarjos ostettavaksi samaa settiä!(niitä ei saanu kuvata..) Apua. Halusin kaikki ne vaatteet!!



Varsinainen ostoskuja
Kai musta on vuosien saatossa kasvanu ihan kunnon ämmä vaatteiden ja itteni puunaamisen suhteen tai lähinnä vissiin nykyinen ammattini on muokannu musta semmosen, mutta voin kertoa, että kun palaan Japaniin niin tuhlaan Harajukuun ainakin 1000€!!! 

KATSOKAA NYT NIITÄ!!! OMG!!




Jätin kuitenki nämä PVC ja asu liikkeet rauhaan, niin vaikeeta, kun se olikin, koska valitettavasti kaikki tuo ihanuus on tällä hetkellä niin epäkäytännöllistä, että jouduin väkisin laittaa sisäisen mielipuolishoppailijani kuriin ja tyytyä kuviin. Hahhah. Ja koitin myös muistuttaa itelleni, että reissua on jäljellä 3 viikkoa ja edessä eräs isohko hankinta, joten lompakon nyörejäkin oli tiukattava.


Silti "Me ei sitten osteta mitään!!!" -päätös ei oikein pitänyt. Lieneekö yllätys kellekään.


100 JPY krääsä putiikki!!!! NAHNAHNAH!!

Vaikka meillä meni tääläki taas koko päivä, ei väsymys ollu yhtään samaa luokkaa, ku jonain "Laukkaan nähtävyyksissä kamera kourassa" - päivinä. Tää oli niin turhanpäivästä paskaa ja ihanasti just hukkaan heitettyä aikaa ja siitähän minä hullu tykkään!! 
Karkkikauppa. Ihme kyllä pystyin olla astumatta sisään.



Kreppejä! Omnom!



 Mango kreppi! 
Rahan meno Harajuku päivänä:

Matkat:
-Y400

Ruoka:
-Aamupala Y997 (Salaattia, munaa, hedelmiä)
-Pizza Y1400

Ostokset, herkut:
-Hame Y650
-Alusvaatteet Y1050
-Ripset Y 210
-Pikku saippuat Y105
-Vakuumipussi Y105
-Hajuvesi Y105
- Kreppi Y520
-Jätski Y168

yht. Y5815 (n.44,73e)

Ja kyllä. Söin tosiaan pizzaa, mutta italialaisessa ja ehkä elämäni viimeisen, joten annan itselleni anteeksi. SE OLI EHKÄ PARAS PIZZA MITÄ OON IKINÄ MAISTANU!!! (ja kokoonsa nähden kallein, jos kotipizzaa ei lasketa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti