perjantai 18. lokakuuta 2013

Night life in Tokyo

28.09.2013

Meillä, kun ei ollu enää sitä JR passia ja junatkin lakkas kulkemasta ennen yhtä yöllä ja palas liikenteeseen vasta kuuden aikaan aamulla, ajateltiin, että parempi pysyä juopottelu suunnitelminemme Asakusan alueella. Helpompaa kaikille ja tiesin, että meillä on vähä eri käsitys bilettämisestä, joten parempi, että pääsee "kotiin" heti, kun haluaa eikä joudu odotella mitään junia aamu kuuteen. 

Löydettiin hotellimme läheltä joku Stella, jossa piti olla pari eri musiikki suuntasta puolta ja päätettiin korkata se sitten parin etko juoman jälkeen.

Sain viimein hyvän syyn tehä itestäni ihmisen näkösen. Pukeutua muuhunki, ku turistirhortseihin ja laittaa kulmakarvat ja ripset naamalle. Ihanaa!!!! Ja tevetuloa KORKOKENGÄT!!!

Ehkä oon tällänen pinnallinen ihmisperse, mutta on kiva olla huoliteltuna ja ehostettuna liikenteessä. Varsinki, ku on monta viikkoa kulkenu ryönäsenä, hikisenä just niissä turistishortseissa ja topissa rinkka selässä.


Meikit löyty ja baari ilme!

Ennen puolta yötä alettiin hinautua kohti löytämäämme baaria ja mulla ainakin pari etko juomaa tuntu jo päässä, ku se oli eka kerta moneen viikkoon, ku juon yhtä bisseä enempää.

Stellassa ei valitettavasti ollu, ku toinen puoli auki, jossa soitti DJ. Ja just se joku reggae/hiphop puoli. Noh niillä mentiin. Mulla bisse hammasta kolotti jo niin kovasti, että musiikista viis kunhan viinaa riittää.

Baarissa oli jännä systeemi. Tiskin vieressä oli masiina johon piti syöttää juomansa hinnan veran rahaa (siinä oli nappuloita varustettuna Japanilaisilla teksteillä ja oletan, että juomien nimet seiso niissä..), painaa nappia ja sitten kone tunki kuitin ulos, jonka raahasit baaritiskille ja baarimikko teki sitä vastaan sulle juoman. Jännä.

Guinnesin voimalla tuli pistettyä vähä tanssilattialla koreesti (HAHHAHAH) DJ:n tahtiin. Ja tiskillä istuskeltiin jutustelemassa baarimikkojen kanssa, jotka osottautu oikein mukaviksi. Ja myös joku paikallinen poika lyöttäyty meidän seuraan, jonka kanssa elekielellä ja baarimikkojen avustuksella saatiin käytyä jotain keskustelua.


Buaritiski ja ohi kiitävä Bartender

Tytöt ja joku paikallinen poika
Juoma valikoimaa. Hahhah.


Toinen baarimikoista lähti näyttämään meille jopa baarin sitä osaa, joka oli siltä illalta suljettu ja sano, että se ois auki seuraavana päivänä. 

Ilta meni ihan rauhaksiin ja kahden aikaan lähdettiin hinautumaan jo hotellille. Pakko myöntää, että matkalla hotellille tajusin, että aika lähdölle oli kohtalaisen sopiva, koska jos oisin juonu vielä parikin niin tilanne ois voinu muuttua melkosen mielenkiintoseksi.

Ilmotin J:lle innoissani, että pidetään facebook treffit, koska sehän eli Suomessa vielä alkuiltaa. Treffithän järjesty ja heräsin seuraavana aamuna kuola poskella mun tietokoneen päältä ja faceen oli ilmestyny ihan pari vittuilu viestiä kesken treffien sammumisesta. Ei kovin väärä arvaus.

Japanilaisilla tuntuu olevan sunnuntai jotenki enemmän juhlimispäivä, koska edellisenäkin sunnuntaina iltasin oli hirveesti porukkaa liikenteessä ja juuri tuon Stellan toinen musiikkipuoli olis ollu just sunnuntaina auki. Kai se on niille sama millon sitä dokaa, ku Japanilaiset kuitenki sammuu jo kahdekalta illalla niin sitä selviää kunnon yöunien jälkeen hyvin töihinki, vaikka oiski juonu.

Ilta oli kaiken kaikkiaan rento ja mukava. Ja krapulaltaki säästyttiin. 

Rahan meno:

Syöminen:
-Y1496

Majotukset, matkat:
-Hotelli Y14050/3yötä/naama
-Juna Tiistaille Uneo-Narita Y2400
yht. Y16 450

Muut huvit:
-Alku juomat Y670
-Baari Y2700
-Kortit Y400
-Jäätelö Y168
-Kahvi Y115
-Kissa kahvila Y800
yht.Y4854

Yht:Y22 799 (n.175,38e)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti