lauantai 5. lokakuuta 2013

Mt. Takao

25.09.2013

Naganon ja Fujin haukatessa paskaa, lähinnä sijaintien ja huonon kelin takia. (Fujia on mahdoton nähdä mistään suunasta, jos on pilvistä, joten miksi maksaa matkasta sen juurelle, jos et kuitenkaan näe sitä) ja Naganon kylpevät apinatkin sijaitsi jossain perseessä, jonne meidän JR passi ei lähellekkään yltäny, siispä...noh..kylpekööt apinat keskenään.

Joten Katjan hajoiltua poikaystävälleen tekemisen puutteesta ja Juuson sitten ehdottaessa meille Mt Takaota, päätettiin suunnata sinne ja se osottautu mitä loistavimmaksi ideaksi, vaikka keli enteili sadetta. Ja Mt Takaolta lupailtiin myös näkymää Fujille.................kirkkaalla säällä.

Sitä kirkasta säätähän ei meille juuri oltu lupailtu, joten odotukset näkymien suhteen ei ollu häävit.

Päätettiin mennä tuolihissillä ylöspäin ja käppäillä alaspäin. Tuolihissit oli samanlaiset, ku laskettelukeskuksissa...ILMAN SITÄ TURVA KAIDETTA!!! Ja yhtä korkeallakin se meni, tosin alle oli rakennettu turvaverkko systeemi, joka kyllä näytti siltä, että en luottas siihen pätkääkään, jos koko hissi helahoito päättäis rämähtää alas. No..selvittiin kuitenkin vuorelle hengissä. Hahhah.


Sinne vaan ylös!!

Se oli oikeesti korkeella ja toi verkko ei vakuuta


Siinähän oli hississtä poistuttaessa heti näköala paikka, mutta siitähän näky just ei niin yhtään mitään. 

Näkymät näköala paikalla. Se Fujista..hahhah!!
 Tosin....sankan sumun ansiosta meillä oli ehkä paljo mielenkiintosempi Mount Takao retki, koska maisemat vuorella oli ihan huiput! Ihan, ku jostain kauhuelokuvasta, kun sumun keskellä siinsi jotain pieniä patsaita pylvään nokassa ja ruohottuneita kiviportaita meni ties minne. Mä olin ainaki ihan fiiliksissä moisesta. 







Vettä tihkutti melken koko ajan, mutta onneks oli laavumakuupussisadeviitta matkassa!! 

Vuorta kiertäessä eteen tuli myös Monkey Park, joten ei me nyt ihan ilman apinoita jääty sittenkään. Seki oli niin spooky. Sumun keskellä tyhjä lippu luukku eikä mitään ihmisiä mailla halmeilla. Sitte jostain ilmestyy joku mies esittelemään niitä apinoita. Hrrrr...


Pikku pötsi tyypillä..

Hahhahhah!! Vittu mä lähen menee!!

WTF??


Kyllä siinä varmaan reipas tunti tuli kierreltyä ja kaarreltua ja sopivasti, ku alettiin käppäillä alasuuntaan..alko sataa niinku esterin perseestä!! Ihan vittu kaatamalla. Hieno homma ja kyltti alaspäin lupaili 40min taivalta kävellen. Eihän siinä, ku töppöstä toisen eteen.

Sadeviittakin oli loppujen lopuksi yhtä tyhjän kanssa. Kengät litimärkänä ja vaatteet kosteina oli hienoa astoa ilmastoituun junaan. Hahhah. Mutta siitä huolimatta tykkäsin päivästä. 

Mt. Takao päivän rahan meno:

Matkat:
-Tsukuba x 2 Y400
-Keijoline x 2 Y240
 Ruoka:
-Salaatti Y370
-Vesi x 3 Y294
-Valmisruoka kaupasta Y630
-Salaatti Y189
-Salaatti Y380
-Muna Y68

 Muu:
-Chairlift Y470
-Monkey Park Y400
-Kortit Y150 
yht:Y3591 (n. 27,60€)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti