tiistai 19. elokuuta 2014

The Butik - Luksusta luonnosta / Vita Liberata ja ale koodia

* Verkkokalvojen vaurio varoitus..sisältää pylly kuvia.
Joo se ihana Glamour, tyttömäinen blingbling, aina ruusun tuoksuinen olemus ja suittu kuontalo on kyllä niin kaukana mun elämästä, kun vaan olla ja voi. Oon hyvin suurpiirteinen, sheikkeriini salilla röyhtäilevä ja hevosen kuselle haiseva takkutukka. Kosteusvoiteena toimii Erioil..sen uupuessa Helosani ja kesän rusketus hankitaan makaamalla mudassa pari tuntia. Niin. 

Siksi olin hieman skeptinen ehkä jopa tyly..tuttavani,  luonnon kosmetiikkaa myyvästä verkkokaupasta The Butikista, lähestyessä minua rusketusasialla. Siis, että tarvitsenko, kisojen lähestyessä, itseruskettavaa voidetta. Tyrmäsin koko voiteen, epäonninen vuosien takainen Dove itseruskettava kokeilu mielessäni. Jossa mielessäni siintänyt kuva paahteisista rotusääristä rannalla romuttui tyystin lopputuloksen lähennellessä lähinnä maitovalasta, joka on törmännyt öljylautan kanssa.

Kohteliaisuudesta ja ihan pienestä heräävästä mielenkiinnosta kuitenkin kyselin hieman tuotteesta, koska faktahan on se, että lukuisista tunneista heinäkuun helteillä auringossa makaamisesta, ILMAN aurinkorasvaa ,huolimatta en edes palanut saati ruskettunut juuri lainkaan. Mun kärsivällisyys ei ylipäätään riitä auringon ottamalla ottamiseen ja nyt, kun pakotin itseni sellaseen käsittämättömään ajan haaskaamiseen niin palkaksi sain..niin en niin yhtään mitään!! Rusketusrajat olkapäihin, jotka ois saanu kuka tahansa muu olemalla tunnin auringossa yhtenä päivänä. Minä makasin koko heinäkuun ja EI!


http://www.thebutik.fi


No jotenkinhan se Butikin Johanna mut ylipuhui ja lupaamalla hyvän alennuksen olin jo päättänyt, että annan toisen ja viimeisen mahdollisuuden tälläselle höpötykselle. Kattokaa nyt..mulle voi myydä, vaikka pieniä kiviä "Sä tarviit tälläsen!" Lupasin siinä sitten, että jos jostain syystä tykästynkin tuotteeseen niin voin kirjottaa siitä jonkun kokemus hommelin tänne, mutta vain jos mulla on siitä oikeasti jotain positiivista sanottavaa. 

Ja omaksi yllätyksekseni jouduinkin kirjotustalkoisiin tämän asian tiimoilta.

Kyseessä on siis Vita Liberata itse ruskettava ja Johanna lähetti mulle tumminta sävyä (Dark).. maitovalas, kun olen ja selkeät toimintaohjeet levitykseen + siihen sopivan levityskintaan.

(Sävyinä löytyy light, medium ja dark ja kasvoille erikseen oma)

Butikin toiminta oli ripeää, sain paketin jo seuraavana päivänä. Eikä kukaan nauranu mun tietämättömyydelle ja ensikertalaisuudelle näissä hommissa, vaikka tyhmien kysymysten määrä oli varmaan hermoja raastava. Hahah.





Ensi vaikutelma jo pakkauksen perusteella oli ylellinen ja tuntu siltä, että käsissä on jotain tosi laadukasta. Toiminta ohjeissa kehotettiin kuorimaan iho suihkussa ennen ruksetuksen levitystä öljyttömällä kuorinta-aineella, joten sellaisen kävin vielä hankkimassa omin nokkineni.

Sunnuntaille vasta oli luvassa selän värjäys apua(Vaikka Butik moneen pystyykin niin selän levitysapu ei kuulemma ole tilattavissa. Sääli.), mutta en malttanut odottaa vaan kokeilin heti perjantaina itsekseni miten masuun saadaan rusketusta.

Väri levitetään siis kuoritulle ja kuivalle iholle (ei kosteusvoidetta alle) pyörivin liikkein levityskintaalla ja värin annetaan vaikuttaa 12h ennen ensimmäistä pesua. Vita liberata kehittää sävyn suhteessa oman pigmentisi kanssa ja päivettää näin oman ihosi tasaisesti ja luonnollisesti. Kuin myös se kuluu tasaisesti pois eikä jätä epätasaisuutta.

Ennen levitystä


Levityksen jälkeen illalla

Aamulla pesun jälkeen

Värin levitys oli yllättävän helppoa. Mun kärsivällisyydellä, jota ei ole, sain aikaan erittäin tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen ja aamulla, kun suoritin ensimmäisen pesun olin TODELLA yllättynyt ja epäuskoinen. Siis mullahan oli mahassa rusketus ja ihan oikean näköinen!
Ja lupausten mukaisesti väri kuivui heti levityksen jälkeen. Vaatteet pystyi pukea heti päälle, ei jättänyt tahmaista oloa eikä tahrannut yön aikana vaatteita eikä petivaatteita tippaakaan. Vita Liberatasta leijaili, minun nenään, miellyttävä hienoinen solariumissa käymisen tuoksu ennen ensimmäistä pesua. 



Kanan koivissa päivetystä..oumai!!

Sunnuntaina saapui mainitsemani selän värjäys apu ja sain käytyä koko kropan läpi. Ajattelin, että se voi olla tasaisuuden kannalta jo melkosta taistelua ja siunasinkin mielessäni kylmiä ilmoja siitä, ettei ainakaan pakon edessä tarvitse juuri paljasta pintaa vilautella.

Mutta pelko osottautui jälleen aiheettomaksi. Niinkuin kuvistakin näkyy niin rusketusrajatkin saatiin hyvin häviämään ja omassa mittakaavassani ainakin ihan järjettömän kiva väri jäi iholle ilman mitään ylimääräistä takkua, itkua ja hammasten kiristystä.

Pullo vaikuttaa myös riittoisalta ja uskoisin, että brunaaminen onnistuu vielä jokusen kerran.

Jos siis kesällä jäi rusketus vajaaksi  tai kaipaat muuta kosmetiikkaa niin The Butikissa on nyt kuun loppuun 10% ale mun blogin lukijoille koodilla KATA. Kirjoitat siis vaan tilauksen yhteydessä alekoodi kenttään KATA ja saat -10% alennuksen tilauksestasi 31.8.2014 asti!! Kipittäkääs siis hyödyntämään tämä!!

Itse meinasin laittaa tilaukseen kuivalle iholle tarkoitettua kosmetiikkaa, kun oma iho on atooppinen ja niin kertakaikkisen herkkä, että lärvi on ihan ruvella ja paukamilla heti, jos hiukankin laiminlyö ihonhoitoa, meikkaa liikaa tai unohtaa sinkin syönnin TAI käyttää liian hajustettuja tuotteita. Esim. kaikenmaailman lumenet ja lorealit on ihan täysin pois suljettuja vaihtoehtoja mun elämässä.

Siinä missä sitä on siirtyny ravitsemaan kehoa puhtaammilla ruoka-aineilla niin olisko syytä alkaa panostaa samalla tavalla ulkoisiinkin seikkoihin. Ehkäpä..ainakin tällä perunapelto naamalla..niinkuin veljeni ystävällisesti ilmaisi ruokapöydässä. <3



Tässä pieni ote The Butikin sivuilta:

"The Butik perustettiin kiinnostuksesta luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita kohtaan sekä halusta tuoda niitä lähemmäs laatua arvostavia ja tiedostavia kuluttajia. Mielestämme laadukkaat tuotteet ansaitsivat arvoisensa kauppapaikan ja tästä ajatuksesta syntyi lopulta the Butik – verkkokauppa.
Löydät Butikista ainoastaan sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja. Haluamme tämän linjauksen myötä varmistaa tietyt kriteerit tuotteiden sisältöä, valmistustapaa sekä testausta koskien. Edustamistamme tuotesarjoista osa on ammattilaissarjoja, joita tarjoamme nyt myös kuluttajille. Kaikki sarjat edustavat huippulaadukasta ja korkeatasoista luonnonkosmetiikkaa. Ne tarjoavat luksusta luonnosta.
www.thebutik.fi sivustolta löydät informaatiota luonnonkosmetiikasta ja sen käytöstä. Käy tutustumassa sivuillamme myös tuotetestaajien käyttäjäkokemuksiin sekä inspiroiviin blogikirjoituksiin."
Käykäähän siis tutustumassa ja tilailemassa! Palvelu oli ystävällistä, nopeaa ja tuotekin ihan ensiluokkainen, joten en voi kuin suositella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti