keskiviikko 27. elokuuta 2014

Flunssaa ja itseensä panostamista

Vuoden selvisin, onnistuin pakenemaan ja taistelemaan vastaan, mutta nyt se perkele kellisti. Flunssa nimittäin. Joskaan ei kovin järeällä ylivoimalla, koska eilen aloin pärskiä ja kurkkua alkoi korventaa ja samantien latasin kroppaan 6000mg c-vitamiinia, teetä, strepsilsiä, buranaa..yms. Ja tänään olo on ollu jo huomattavasti parempi, vähän tukkoinen, mutta c-vitamiinin lataaminen on jatkunu, kuin myös buranan ja strepsilsien.

villurit <3 <3 nuha ja kynttilät. Syksy on tullut  :(

Ei siis tarvii varmaan kertoa, etten tosiaan menny aamulla lenkille enkä sen häävimmin tehny tänään yläkropan kevennettyä, vaikka voin kertoa, että mieli ois tehny ja IHAN ÄLYTTÖMÄSTI! Arvoin kauan aikaa aamulla, että vedänkö lepopäivän puuroannoksen vai treenipäivän ja niin siinä kävi, että lepopäivän puurot meni naamaan pitkin hampain. Ja oikeastihan sillä ei, tällä kevennetyllä viikolla, ole merkitystä teenkö kahdesta salipäivästä sen toisen minä päivänä, joten ihan turhaa itken, mutta kun...ei ole tekemistä!! Mietin iltalenkinkin mahdollisuutta, mutta kun olisimpa nyt kerrankin järkevä ja lepäisin tarvitun määrän niin ei sitten ainakaan pitkity. Niin! Mutta silti rukoilen, että huomenna pääsisin jo. Voi kumpa kumpa!

Huuu..jah. Tässähän aletaan olla ihan jännän äärellä. Tilasin kisakengät! Jos en vielä ärsytä naapureita tuolla mun satunnaisella sahaamisella noilla mun 15cm korkoisilla platformeilla niin odottakoon vaan, kun saan ne kisasääntöjen mukaiset kopsuttimet kotiini. Voi pojat! Harjottelen sen lavakävelyn täydelliseksi, vaikka henki menis! (tai asunto).

ihan niin ei minkäänlainen kenkä, kuin olla ja pystyy


Sen lisäksi viikonlopuksi suuntaan nokkani kohti Jyväskylää ja ystävääni, joka myös kisaemonani tunnetaan. Ja ainakin nyt tehdään tälle mun letille, jota oon koko kesän hoivannu ja pitäny kuin kukkaa kämmenellä ja saanut sen viimein elpymään siitä värinpoistoraiskauksesta, jotain ihmeellistä. Lupasin täysin vapaat kädet, joten jännä nähdä. Luotan kyllä 110% ja en oo niin nuuka tuosta letistäni. Paljon se on mun taholta kestänyt ja aina silti kasvanut takaisin. 

Lisäksi ohjelmassa on varmaan hiukan ruokalistan sivusta viistämistä, vastakkaisen sukupuolen raakaa dissaamista, jonka jälkeen tietysti Jyväskylän yötä sinkku mielellä ja eiköhän me kisalöpinääkin saada mukaan menoon. Ainakin lienee tarpeellista neuvotella tatuointien jemmaamisesta ja siihen tarvittavien aineiden testailuajankohdasta. 

Oon tässä näköjään ottanu niskalenkin itestäni ja alkanu panostaa vähän tuohon kehon muunkinlaiseen hyvinvointiin, kun vaan lihasmassan kasvatukseen. Maanantaina kävin hakemassa ripsienpidennykset, että voisin näyttää edes osittain pirteältä ilman meikkiä. Naama, kun pakkaa menemään niin huonoon kuntoon noista meikeistä. Enkä mä meikkaakkaan muuten, kun jos lähden jonnekin hillumaan, mutta ei tarvii nyt sitäkään vähää, kun ripset riittää pitämään oman mielen tyytyväisenä. Oli ihana 1,5h pakko paikallaan makaaminen..nukahdinkin pariin otteeseen.  



Ja tänään varasin Farmin Jukalle ajan hierontaan parin viikon päähän. Saan varmaan selkäsaunan..kirjaimellisesti. Ja nyt alan käydä säännöllisesti! Se on lupaus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti