sunnuntai 24. elokuuta 2014

Jos tää viikonloppu hilluminen ei lopu niin se saa luvan jatkua

Siinäpä se heilahti viikonloppu mukavasti omia juttuja puuhastellen ja ihan vaan oleskellen.

Eilinen lepopäivähän meni muuten oikein hyvin toteen, kunnes ystävä rakas ilmoitti rantautumisestaan Hämeenkadun Omppuhotelliin  ja vakaasta aikomuksestaan suunnata kaveriporukalla yöhön.



Pienen harkinnan jälkeen siirsin nukkumis suunnitelmat tuonnemmaksi ja päätin piipahtaa pikaisella moikkausreissulla poikien etkoilla ja kammeta puoleen yöhön mennessä takaisin omaan muhkeaan petiini ja vetää kunnon yöunet ennen tämän päiväisiä porrastreenejä.



Ja niinkuin en ollu vakaasti päättänyt niin tietysti klo 00.40 löysin itseni Fat Ladyn tanssilattialta hyppimästä tassut kohti kattoa, moshaamasta pampula heiluen ja nauramasta kurkkuni karrelle. Ja vasta kahden jälkeen onnuin(koska 2h päätön heiluminen kävi oikeasti vähän edellispäivänä rääkättyihin jalkoihin)känninen ystävä kannoillani mäkkärin kautta kotiini. Ja ei..minulla ei ollut mitään tekemistä kännin eikä mäkin kanssa. Kotiin päästyä heti miten kuurasin lärvini, nakkasin yötamineet niskaan ja kaivauduin peiton alle kuuliaisesti toivomaan unen pikaista korjaamista, että voisin viedä Teivon rappusiin edes häivähdyksen pirteästä sunnuntaiurheilijasta.

Yö kuitenkin jokusia kymmenminuuttisia vielä venähti turistessa ja miettiessä milloin edes viimeksi ollaan nähty(tultiin tulokseen, että tammikuussa! Kauheeta!!) ja loppujen lopuksi uniaikaa jäi kokonaiset 5h ja rapsakat päälle, koska piti ehtiä sijoittaa pari ruokailua ennen treenejä, jotta jaksaa. Melkoisen energiapakkauksen sai siis Mikko treeneineen tänään vastaan, vaikka parastani kyllä pistin helkkari..siitä huolimatta, että olisin voinu käpertyä mättäälle torkuille jo ensimmäisen porraskapuamisen jälkeen!!

Meitä oli 5 urheaa naikkosta paikalla pistämässä parastaan ja en onneks tainnu olla ainut kehen se kiva tunnin heiluminen osu ja uppos. "Pieni" vesisadekaan ei menoa haitannu..sen verran kova tahti oli portaiden jälkeen järjestetyssä yläkropan viiden liikkeen kiertoharjottelussa. farmari kävely, rive , vipari, ylätalja, peckdek ja hausikääntö. Ja kolme kierrosta. Uuuh! Hauiskääntökin tangolla viimesenä liikkeenä 17kg painolla ja 20 toistolla oli aika miehekäs. Kunnon mandariinit kainalossa kävelyä sai työstää pois lähtiessä. 

Mahtava oli kyllä treeni kaiken kaikkiaan ja tästä onkin hyvä startata viikon mittanen keventely. Huomenna siis todellakin lepopäivä. Ja pari päivää tehään kevyttä pumppailua ja niihin pariin aerobiseenki on lupa myönnetty. Kivaa vaihtelua.

Tällä viikolla on tullu mietiskeltyä paljo kaikenlaista ja ajateltua vähä pidemmälle, kuin huomiseen tai ensi kuuhun. Niitä haaveita ja ajatuksia ehkä availen joku päivä.

Kaikki vaan niin rullaa nyt. Elämä on aika mukavaa. Ja mun ystävät ihania!!

Kello on vasta kymmenen, mutta taidan alkaa kömpiä sänkyyn. Oon kohtalaisen loppu, vaikka pienet päivätorkutkin jouduin treenin ja ruuan päälle vetästä. Ei vaan kestäny silmät auki. Ylläripylläri.

Hyvää yötä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti