tiistai 4. helmikuuta 2014

Kehonhuolto viikko

Kehonhuolto viikko tuli kyllä käytettyä erittäin kokonaisvaltaisesti hyödyksi, vaikkakin viikonloppu tais imeä energia varastot melko nolliin.

Kaks käyntiä hierojalla, jooga tunti, aamulenkit, nukkuminen, shoppailu ja biletys. Siitä oli mun viikko tehty. Ihan mahtavaa! 

Joogaa kävin kokeilemassa ihan vain, koska rauhottuminen näinä viikkoina on ollu tosi vaikeeta ja nukkuminen sitä myöten, niinku oon useassa postauksessa maininnut, vaikeaa.

Ensimmäinen ajatus tunnin alussa oli aika perinteinen "vittu mitä paskaa..loppuis jo". Ja rauhattomuudelleni ominaiseen tyyliin mielessä kävi sata asiaa mitä sen turhan heilumisen sijaan voisin kotona tehdä. Kuitenkin ohjaajan rauhallinen ääni ja taustalla pulpattava rauhallinen musiikki sai munki mielen jotenki sen tunnin aikana niin rennoksi, että loppu renotutuksen aikana vaivuin ihan johonki unenomaiseen horrokseen ja kotiin mennessä tuntu tosi kevyeltä. Eli..pitäis vaan olla kärsivällinen ja koittaa muistaa ottaa sellasta rauhottumisaikaa itelleen eikä koko aika säätää jotain. 

Testasin myös Tampereen urheiluhieroja koulun urheiluhierontaa ja mulle sattu ainakin ihan napakka otteinen hieroja ja tuntu, että selkä ja jalat aukes ihan kivasti. Tänään kuitenkin luvassa vielä kalvojen käsittelyä ammattilaisen ottein.

Ja viikonloppu sitten, joka kestikin lauantain sijasta sunnuntaihin......

Vaikka alkoholin nauttimiselta taas säästyttiin, aiheutti venähtänyt viikonloppu (mun piti tulla lauantaina kiltisti kotiin) sen, että lauantaina jäi melkein kaikki vaaditut ruuat syömättä. Söin kaks proteini patukkaa. Virheenä melkein isompi, kuin, että olisin syönyt ohi listan, koska siitä lähtien on vaivannu jatkuva nälkä, vaikka oon syöny ohjeiden mukaan ja sunnuntaina yritin jopa vähä mättää ekstra proteinia ja tasottaa laiminlyöntiä.

Ja hienoista univelkaakin sain aikaseksi ja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vetelin komeat 14h unta kaaliin. Onneksi eilen oli vielä lepopäivä. Oli moisen nukkumisen jälkeen kyllä aivot ja keho sen sortin liisteriä, että kauppaan lähteminenkin tuntu melkoselta saavutukselta. Mutta vihdoin haaveilemani, sängystä sohvalle ja sohvalta sänkyyn -päivä toteutui. En oo aikoihin ollu noin laiska!

Mutta ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan. Rakastan mun ihmisiä ja niiden kanssa vietetty aika on parasta mentaalivalmennusta ikinä! <3

Näin...jälleen paluu sorvin ääreen aamuaeron merkeissä ja kohta nykäsen selkä jumpalle ennen hierojaa, koska oletettavasti on turha treenailla enää myöhemmin hierojan jälkeen. Ihan kiva kyllä, koska se tarkottaa, että ennen puoltapäivää on kaikki velvollisuudet hanskassa ja loppupäivän saan taas vaan maata. Hahhah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti