sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikko kuulumisia

Niin hienosti kumosin keskiviikkona kahvit tietokoneen päälle eikä h ja g kirjain toimi ollenkaan, joten olen joutunut tukahduttaa kirjoitus intoni, jota olis kyllä piisannu. Ärsyttävää.

Pientä raportaasia siis ennen huomisia mittauksia.

Viikko on treenien osalta menny tosi putkeen tähän saakka ja on tuntunu, että tulosta tulee vaan lisää ja lisää ja jaksaa vääntää. Paljo on tehny varmaan 3 viikon vapaat töistä (paitsi ke), kun on ollut oikeasti aikaa panostaa ja on jaksanut, vaikka maanantai hillumisen takia olikin kankea.

Keskiviikkona tein tosiaan pikaisen työkeikan Hämeenlinnassa ja koska piti tsombailla taas yötä myöten, oli torstai pyhitetty lepopäiväksi lenkkien ja salien osalta ja sain "poikamiesboksini" siivottua JA rakkaan tanssitankoni takasi paikalleen, joten meidän tauolla ollut harjoitteluputki käynnistetään jälleen! Ihanaa! Tankotanssi on niin parasta!

Tankotanssi auttaa myös ruskettumaan....mustelma kerrallaan


Viikonloppu vierähtää täällä Seinäjoella kummityttöä paimentaessa. En ole mikään varsinaisen lapsirakas ihminen. Ahdistun lasten seurassa ja siinä missä muut naiset kokee jonkun äidinvaiston esiin astumisen ja haluaa lulluttaa, keinuttaa ja lääppiä kaikki maailman kuolaturvat pilalle, tulee mulle sellanen "Viekää se pois. En halua koskea siihen!!" -efecti. 
Mutta tuo kummityttö on sellanen iso poikkeus elämässäni ja yllätyksekseni häntä jopa aika ajoin ikävöin, tapaamisvälien venyessä. Ja tais uutiset hänen maailmaan tulostakin jo kirvottaa onnen kyyneleet tämän ämmän silmäkulmiin.  
Mutta ei pelkoa, ei todellakaan oo alkanu mikään biologisen kellon tikitys ja kaikki muut maailman lapset aiheuttaa mussa edelleen pakokauhua. Hahhah.

 
5 min ilman valvovaa silmää.


Aika vekkuli tuo neiti, kun sille päälle sattuu. 

Tänään sitten viikon viimeinen treeni kera vanhan luokkakaverin. Se ois takareiskojen ja vatsojen vuoro. Eilen tein poikkeuksellisesti rinta-haukkari-ojentajan, koska aamu oli hiton kiireinen. Juna lähti 12.00 ja sitä ennen piti hoitaa aamuaerot, syödä kahdesti ja treenata, joten sitä oltiin klo 6.00 tikkana harppomassa aamulenkillä ja 9.00 jo soutulaitteessa lämppäämässä.

Huomenna sitten niitä mittoja jälleen. Siihen asti...kivaa viikonlopun jatkoa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti