tiistai 11. helmikuuta 2014

Ihan mahtava päivä!

Pakkohan se on hehkuttaa, ku oon saanu ryömittyä mörrimöykkymäisistä synkkyys syövereistä päivän valoon!

Viime yöhän oli ihan kamala. Mua väsytti jo klo 21.00, mutta jouduin ootella iltapala-aikaa ja loppujen lopuksi ei nahkaverhot olleet rullautuneet silmämunien suojaksi vielä klo 00.13 ja 8.00 oli klo herättämässä aamulenkille lähtöä varten. 
Ei hajuakaan kauanko pyörin, mutta kellon pärähtäessä soimaan ja silmäpussien roikkumisesta päätellen, en ollu nukkunu montaakaan tuntia, mutta pomppasin ylös, vaatteisiin ja painuin ovesta pihalle aika massiivisen vitutuksen saattelemana.

Lämmin keli ja reipas tahtinen askellus laannutti hermoja kuitenki hiljalleen ja kotiin palatessa olinki jo ihan erilaisella fiiliksellä. Oikeastaan aika hyvällä ja ajatus salille menemisestä ja etureisitreenin suorittamisesta tuntu ihan loistavalta. Fiilikset alko siis todellaki kääntyä ihan päinvastasiksi, ku edellisenä päivänä.

Ja koska ei ollu kiire minnekään, söin rauhassa aamupalan ja seuraavankin aterian, tilasin fitnesstukusta uudenlaista lataria testiin(mullahan oli se intensity, joka oli musta ihan toimivaa, mutta sisälsi aika paljon sokeria..), mannisen banaani-toffee puddingia ja kasan vitamiineja. Tukivyö tarttis hankkia, koska mavet ainakin alkaa tuntua jo keskivartalossa melko ikäviltä, mutta täytynee käydä jostain ihan paikan päältä kyselemässä suosituksia jne.

Yhden jälkeen lähdin kipittelemään treenille ja vaikka latari oli loppu, oli energiaa yllättäen niin paljo, että ois voinu kuvitella, että oon vetäny yliannostuksen sitä. Polkasin crossilla käyntiin lämmittelyt 10 min aika kovalla tahdilla hiki pintaan ja sitte treenisetti käyntiin seuraavanlaisesti.
smith koroke kapea 4x10 (50,50,50 ja 55kg + tanko)
Reiden ojennus 4x10x45kg

Super: prässi kapea 3x12(100,110,110kg)
smith kapea 3x12 (30,30,40kg +tanko)

Bulgarialaiset kp. 3x15x30kg(ja siis 15/jalka)
ja vatsoja 8 sarjaa Abdomcrunch 4x15x32,5kg ja Ab coacher 4x20x10kg

Bulgarialaiset meinas taas tappaa, kun viimeksi en pystyny tehdä niitä vikana vaan tein ne muistaakseni tokana, kun kaikki muut oli varattuna, joten tottakai jaksoin tehdä ne 30kg...tänään, kun pohjalla oli jo kaikki tuo muu tempominen niin meinasin ehkä hiukan kuolla, mutta eihän tässä nyt ainakaan vähentämään ruveta. Hah!

Treeni oli kertakaikkiaan mitä mainioin!! Huojuin ulos salista, koska reisiin koski niiiiin kovin ja ne oli ihan hyytelöä. Ja huomas kyllä, etten ollu vetäny lataria, koska jo reisiojennuksien jälkeen tuntu, että reidet on ihan hullut pölkyt ja ettei niillä voi todellakaan juntata prässiä enää mihkään suuntaan, mutta ajattelin, että onhan sielä salissa pari ihmistä, että kai ne tulee auttamaan, jos näyttää siltä, että jään prässin väliin, mutta en jääny..elävänä ollaan...nipinnapin. Hahhah.

Salin jälkeen pyyhälsin life myymälään (unohdin mun juomapullon vissiin sinne .:'( ) täydentämään sinkki varastoa ja tarttuipa tahmaiseen tassuuni sokeritonta tummaa suklaata, jota oli ihan pakko ottaa maistiaiseksi, vaikka epäilen ettei sekään ole sallittujen aineiden listalla, mutta sallittakoon minulle välipalavanukkaan yhteydessä maistella pari palaa...joohan...? (meni kyllä jo..hihhih)

Olipas muuten ihan hyvää. Mansikka paloja sisällä.

NIIN JA....lidlissä oli Skyr uutuutta. Ananas skyriä! Ostin heti kokeiluun pari purkkia. Tänä iltana selviää mitä se sanoo. Voi olla hyvääkin!



Sunnuntaina saatte sitten taas ihastella mun berberiä ja puolialastonta kehoa, koska on mittaus ja punnituspäivä, joten raporttia ja vertailua luvassa, vaikka siis eihän tämä viikon viimeinen postaus ennen sitä ole.

Ah..ja nyt alkaa olla päiväkahveen aika. Mukavaa loppupäivää kaikille!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti