tiistai 18. helmikuuta 2014

Univelat ulosotossa

Nyt on sitte venytetty ilmeisesti kyllin pitkälle unen vähyyden kanssa ja on tullut maksun aika. 

Tänä aamuna, toista kertaa lyhyen ajan sisällä, olin sammuttanu kellon ja jatkanu tyytyväisenä unosia ja heräsin kello kuuden sijaan 8.27. SAATANA!!
Mulle ei koskaan, ei koskaan käy niin! Nousen aina HETI, kun kello soi, koska tiedän, etten muuten pääse ylös. Nyt en edes muista sammuttaneeni kelloa, enkä edellisellä kerrallakaan omannu mitään mielikuvia moisesta epähyväksyttävästä toiminnasta!!

Eikä siinä mitään..työthän alkaa vasta klo 10, mutta aamulenkki olis kuulunu tähän aamuun, kuin myös eväät oli täysin punnitsematta ja valmistamatta + suihku ja meikkaus. Noh..onneksi oon kerkeäväinen nainen, myös aamuisin, kun sille päälle satun ja ei kun ruuat höyrykeittimeen, aamari naamariin, pikasuihku ja meikkauksen säästin duunipaikalle. 

Tää tapettiin uppoava, ei minkään näköinen, meikitön aamunaama

Keittiöhän se jäi siihen kuntoon, että kiirusta oli. Yleensä pidän huolen,
että se jää tiptop kuntoon, että illalla on kivempi tulla kotiin ja alkaa hääräämään siellä taas.

Koneella en ehtinyt istuskella ja kahvinkin jouduin heittää vaan häthätää huppuun ja painella ovesta ulos. Hiukka raskaita mulle tommoset aamut, kun tarviin sen oman rauhottumishetken. Rauhassa aamupalaa koneen ääressä, pari kuppia kahvia ja sitten aletaan vasta toimia. Siksi herään aamulenkki aamuina 4h ennen duunia ja lenkkivapaina 3h ennen. Joidenki mielestä se on älytöntä, mutta mulle NIIIIIIIIIN elinehto!

Kerkesin kuitenkin vielä hakea lisäravinne pakettini postistakin matkalla töihin, koska asiat tärkeysjärjestykseen!! 


Otin testiin Mutant Mayhem latarin..saa nähdä miten röpöttää. Oon ainaki kuullu pelkkää hyvää ja sokeriakaan ei ollu, toisin, ku siinä Intensityssä, joka muuten oli kyllä ihan hyvää minusta.

Ja Mannisen proteini pudding toffee-banaani. Kukaan ei oo oikein tuntunu tykkäävän mistään noista vanukkaista. Oli kyseessä sitten Fastin tai minkä tahansa vanukkaat. mutta ite ainaki tykkäsin minttusuklaasta ja en muutenkaa oo todellakaan mikään nirso niin päätin kaikella uhalla kokeilla tuota Mannista. Saapa nähdä. Se on kuitenki nyt sitten ihan hillitöntä kuraa. hahhah. Mutta protskua oli ainaki vähä enempi, kuin Fastissa, jos ei mitään muuta.

pika meikki.

Joo. Tää vaan on nyt sitte sellanen päivä, että naama näyttää petolinnun perseeltä, vaikka sille tekis mitä ja noi tummat silmänaluset näkyy Rovaniemelle asti! Mutta ei voi mitään. Välis se on tällästä. 

Illalla etureinojen jumppausta tiedossa, hyvä siis, että sain sen latarin. Eilen oli selkä päivä ja raahauduin niin puoliunessa salille, että olis ollu joku piriste enemmän, ku poikaa. Sain kuitenki väännettyä ihan hyvän treenin loppujen lopuksi ja selkään hyvää tuntumaa, jopa poltetta, joka on ollu aina vähä haastavaa toteuttaa.

Kivaa päivää kaikille! Täälä jatketaan aamushokista toipumista. -_-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti