maanantai 10. helmikuuta 2014

Laukaus omaan nilkkaan

NIIIN....Kyllä vaan alkaa nämä viikonloppu huminat olla sellasta itseään nilkkaan ampumista, että ihan just yhtä viisasta. Kärsin tänään niin kovasti, kun heräsin 13h yöunilta pää juntturassa ja tiedossa oli, että se on paiskottava salilla tuplatreeni, koska sunnuntaina olin vaan niin lopen uupunut, että en jaksanut todellakaan raahautua salille vaan yhdeksältä sänkyyn.
Ei sitä yhtään turhaan korosteta unen tärkeyttä ja ku muutenki oon vetäny paskoilla yöunilla jo kuukausi kaupalla niin on todellakin älyvapaata kuvitella, että koko viikonlopun aikana riittää, kun nukkuu 6h ja vielä älyvapaampaa kuvitella, että jaksaa niiden jälkeen suoraa treenaamaan! Joo ei jaksa!
Eikä tosiaan meinnannu tänäänkään olla haluja lähtee tosta ovesta ulos.

Se hyvä puoli tässä on, että en oo syöny ohi listan. Korkeintaan oon vetäny jotain fastin vanukasta tai protskupatukan ylimääräsenä, kun on jääny joku ruokailu tapahtumatta, että pysyis proteinin saanti kuitenki kunnossa. Ei muruakaan herkkuja tai väärää ruokaa.

Perjantain laivareissullekin punnasin ja valmistin kaikki eväät mukaan minigrippusseihin. Tosin...lauantain ruokailu meni silti perseelleen, koska en saanu mun sen päivän ruokaa minnekään kylmään(ja kävin kyselemässä infosta mahdollisuutta saada jonnekin heidän tiloihin kylmään ne niin ei..-.-) eikä ajatus vuorokauden lämpimässä hytissä pyörineestä pihvistä oikein kuulostanu turvalliselta syötävältä. Tarviin sen stnan kylmän ruokarepun ja äkkiä!

Tää on sitä omistautumista


Onneks seuraavat hippalot on vasta maaliskuun lopulla, joten sinne asti voinen rauhassa treenata ja pysyä taas tyytyväisenä ja tylsänä kotihiirenä(paitsi ens vklp kummitytön vahtimista Seinäjoella, mut sitä ei lasketa), koska onhan se hiton raskastakin lähtee reissuun, ku se pitää aina niin tarkkaan suunnitella. Treeni mahdollisuudet, ruuat, vp:t ihan kaikki. Siksipä hyvin vähän huvittaa käydä missään kauempana, mutta välillä on repästävä, ettei ihan pää leviä täälä yksinään.

Noh..tänään siis tein rinta-hauis-ojentaja + selkä. Nämä olis ollu kaks erillistä päivää, mutta päätin tehdä ne tänään putkeen, jottei treenirytmi kärsi JA koska olin käytökselläni ansainnut kunnon katumusharjotukset. Ekan setin aikana olin ihan varma, että kuolen, mutta selän pieksemisen alkaessa tuntukin jo paljo helpommalta ja sain sen tehtyä ihan kunnialla loppuun. Hiukka painoja ja toistojakin tuli lisäiltyä ihan vaan vittuiluna itselleni. JA jaksan vaan juhlia niitä vetoremmejä. Tän päivän selkähommissa ne oli ihan ykköstä!!

Eipä siinä muuta sitten. Viikonloppu oli kuitenkin IHAN PARAS IHAN PARHAIDEN ihmisten kanssa ja en vaihtais sekuntiakaan pois, vaikka jouduinki sen takia itseäni hieman rankaista. Pari kuvaa meidän koko joukkueesta! <3






Huomenna aamuaerot, etureiskat ja vatsat! Ja toivottavasti miljoonasti enempi energiaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti