maanantai 29. syyskuuta 2014

Aamuaerobisten kaipuu / PartyLite

Aah. Pitkästaikaa aamupalaksi pannaria enkä käyttänyt makeuttamiseen edes steviaa. Nokare hunajaa ja nokare kaloritonta suklaa sörsseliä hoiti sen homman mainiosti ja olikin ihanat pannarit. Namnamnam!

Eilen kävin huitelemassa Pyynikillä porrasrallin ja vaihtelun vuoksi tein sen tällä kertaa näkötornilta lähtevissä portaissa, jotka on pidemmät, kuin ne missä normaalisti teen, mutta näissä on niitä tasanteita joiden oletin helpottavan matkan tekoa, joten mielessäni uhosin vetäväni ainakin, vaaditun neljän sijaan, viis rundia. No ei helpottanut. Meinasin kuolla! Ei todellakaan tarvinnu miettiäkään viidettä kiekkaa. Neljännellä jo kutakuinkin ryömin viimeiset harppaukset ylimmälle tasanteelle. Mun jaksamisen kannalta alkais nyt olla tärkeetä, että ne aerobiset tulis taas mukaan kuvioihin. Kunto on huonontunut ihan järjettömästi!


Menin portaisiin sen verran myöhään, että lähtiessäni oli jo pilkkopimeää. Kiersin kuitenki  kotiin pidemmän kaavan kautta, jotta sain siihen päälle vielä kevyen iltakäppäilyn. 

Kaipaan aerobisia oman pääkopankin takia. Aamuiset lenkkeilyt oli mainiota hiljaista pohdiskeluaikaa ja eilinen iltakäppäily palautti mieleen taas sen mukavuuden. Pois tietokoneiden ja puhelinten ääreltä, raikkaassa säässä, hiljaisuudessa. Se on aika jees. Niinä hetkinä onkin tehty paljon siitä itsetutkiskelusta mitä viimeinen vuosi on pitänyt sisällään.

Noh..kyllähän ne palailevat kuvioihin varmaan siinä määrin, että ehdin vielä kyllästyäkin niihin monta kertaa. 

Tällä viikolla saan sen mun rytmin kuntoon ja on siis luvassa takareidet, pakarat jumppaa illalla. En ookkaan aikoihin tehny sitä yksin ja jalat tuntuu tosi loppuun ajetuilta, joten ajattelin tehdä sen kovaa kyllä, mutta en ihan loppuun asti jokaista sarjaa. Vaihtelu virkistää mieltä ja lihaksia. Nyt on kohta 2kk vedetty jokainen takareisi ja pakara treeni pakkotoistoilla ja ihan loppuun asti niin en usko, että sekään pidemmässä juoksussa kehittää, jos ei välillä tee jotain toisin. Kokeillaan ja katsotaan. Keskiviikkona pidän levon ja mietin josko pyyhältäisin venyttelytunnille. On niin jäykkänä taas joka paikka, kun tottakai mä oon venytelly joka treenin jälkeen. Noooot! En edes muista milloin viimeksi. Hitto!

Fyssari aikaakin lienee taas tarpeellista tiedustella.

Ihanaa!! Tällä viikolla saan kaivaa taas mun kondiittorin taidot esille. Lauantaina entinen työkaveri tulee pitämään PartyLite kutsut mun luo, joten jotain tarjottavaa olis taiottava. Hahhah. Ainut paikalle tuleva on tällä hetkellä oma mamma, joten jos sielä ruudun takana sattuu jotain kiinnostamaan tuoksukynttilät ja kaikki ihanat pienet sisustus elementit ja siihen kylkeen kaffit ja pikku purtava niin pistäkää koodia..kutsuille mahtuu vielä. Ja ne on siis tulevana lauantaina (4.10) klo 18.

 
http://www.thebutik.fi


Ja The Butik luonnon kosmetiikan verkkokaupassa nyt syyskuun ajan ihoa ja hiuksia hellivät öljyt -10%! Käykäähän kurkkimassa! 

Nyt...hyvää alkavaa viikkoa tyypit!





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti