lauantai 27. syyskuuta 2014

Kun on aika jäädä(yrittää!!) kotiin

Sepä olis viikonloppu. Hmm..viikonloppu, joka tyhjentyi suunnitelmista. Niin...savoon piti lähteä, mutta viime viikonloppu iski niin raakasti takaraivoon, jotta päätin perua moiset hommat ja jäädä vain kotiin. Ihanaan kotiin. Treenaamaan ja pitämään huolta ruokailun sujumisesta vaivatta. Ja ei se rahan säästäminenkään yhtään haittaa.

Torstaina treenailtiin Mikon kanssa pakaroita. Nyt koskee. Kovasti koskee. Onneksi on lepopäivä. Eilen tein vielä selän ja hauikset. 

Tälläkään viikolla en päässyt siihen treeni-treeni-lepo-treeni-treeni-lepo -rytmiin. Vaan taas on sykitty kaikki putkeen. Ensi viikolla lupaan pitää putkeni järjestyksessä. Kuin myös nyt laitan proteini patukat ja skyrit boikottiin! Miten proteini patukoihin voi muodostua himo?? Ei mun enää edes tee mieli snickersiä tai mitään tavallista suklaata vaan vitun proteini patukoita!! Enkä syö niitä sokerilla kyllästettyjä feikki patukoita vaan nimenomaan niitä missä on ravintoarvot kohdallaan. Miten niitä voi himoita?? Voi Leaderin minttusuklaa ja Teho Sportin vähäsokerinen suklaa! Ja toinen himo.. FitFarmin Protein Mix jauhe!! Voi hitto! Ripottelen sitä vähä joka paikkaan. Rahkaan, maitoon, banaaniin! Miten marraskuusta toukokuuhun meni niin hyvin? En koskenut mihkään ylimääräiseen ja rahkanikin vedin mukisematta raakana.



Äkkiä hain eilen kalorittomia kastikkeita fitnesstukusta! Nyt loppuu proteinin kanssa ylimääräinen vehtaaminen! Eihän sekään hyväksi ole..vetää proteini övereitä. Makkarana ne on nekin kohta vyötäröllä ja saan unohtaa edes astetta helpomman dietin. Pyyyyh! On muuten aika herkkua se kaloriton BBQ kastike. Ei juma! Melkoset juhlat vietin bataattiranujen ja jauhelihapihvini kanssa. Ja sen suklaakastikkeen kanssa vasta olenkin juhlinut. Aiaiai.

Hankala maata paikallaan. Oli mulla täällä eilisestä tähän päivään vieras, mutta se lähti ja nyt pitäis vaan osata maata tässä sohvankulmassa ja syödä. MasterChef maraton meni jo, kuin myös Britannian paras leipomo. Nyt alan töllöttää Hengenpelastajia ja tapan samalla loputkin aivosolut. Vedän iltarahkan naamaan ja ummistan silmät. Niin meinaan tehdä. Huomenna pääsen porrasjumpalle. Kuinka helkkarin hankalaa pelkkä makaaminen voi olla??

On överi hankalaa, mutta jatkan sitä nyt silti! Hyvää viikonlopun loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti