torstai 2. lokakuuta 2014

Loistavaa Lokakuun alkua!

Ompas mukava aamu. Tämäkin. Oon koittanu ottaa käyttöön somettoman aamutunnin ja syönkin nykyään aamupalani rauhaksiin Huomenta Suomen äärellä, käyn ehkä jopa suihkussa ja pötköttelen sohvalla ennen koneen avaamista. Siitä on tullut ihan mukava ja rauhallinen uusi rutiini. 


Ehtii keräillä rauhassa omia ajatuksia ja tulee keskityttyä syömiseen eri tavalla, kun ei ole toisessa kädessä tietokonetta ja päätä täytä heti kaikenmaailman facebookit ja instagramit. Niille on kyllä koko päivä aikaa. Ja koenkin tuntevani helpotusta saadessani jotain muuta tekemistä siitä jatkuvasta kyttäilystä, joka on välillä ihan oikeasti tosi sairasta. Mulla saattaa olla illalla face auki koneella nenän edessä, mutta makaankin sohvan toisessa kulmassa puhelin kainalossa jossa siinäkin on facebook auki, koska en jaksa nousta ylös ja sohvan toiseen päätyyn koneelle vastaamaan, jos joku laittaa viestin. Ihan kipeetä. Hyi!

Eilen kävin poikkeuksellisesti treenailemassa jo heti päivällä ja Maria jälleen seuranani puuhasteltiin yläkroppaa..tarkemmin olkapäitä ja ojentajia. Aikamoinen polte jäi ja hyvin meni perille! Oli mahtavaa hakea iltasella postipaketti automaatilta mun 2,5kg hiilaripönikkä ja siihen päälle kantaa tokmannilta keräämäni rojupussi kotiin. Kädet oli NIIIIIN puhki!





Alkaa sielä räpylöissä jotain näkymään ja vaikka lajiini ei kummosia räpylöitä vaaditakkaan niin kyllähän mä nyt tykkään, että niissäkin on jotain tekemisen meininkiä. 





Ja siitä Tokmannin krääsäpussista löyty mm. ylläolevat erittäin tärkeät, tarpeelliset ja sisustuksen kannalta oleelliset tyynyt. Kämpän tunnelma ja Fengshui koki ihan jäätävän muutoksen samantien. Hahhah. Oon parantumaton sipistelijä, joka on toisinaan tuottanut ongelmia jopa menneissä parisuhteissa. Kuulemma turhaa krääsää. Höpöhöpö!

Ai, että. Tämä kuukausi tuleekin olemaan täynnä kaikenlaista mukavaa! Pääsen puolen kuun tienoilla promo hommiin! Mukavaa vaihtelua tälle lööbailulle. Expot on reilun viikon päästä, sitten on posetreenit varattuna..pääsen näyttelemään harjotteluni tuloksia ja voin kertoa, että olen nimittäin harjoitellut! Missään tapauksessa vähäisimpänä menona ei ole Bullin Training Camp, jota odotan kauhun sekaisin fiiliksin. Neljä treeniä kahteen päivään ja luentoja. Ohhoij! Saattaa olla neito paskana!

Ja huomiseksi sain peruutusajan meidän fyssarille. Yläselän jumia on ollut, kuin myös forkut nasahtaa yläkroppa päivänä aina NIIIIN kovaan pumppiin, että tuntuu niinku ne räjähtäis niin en tiedä onko nekin jotenkin tukossa. Saapi nähdä. Aina jotain pientä ärsyttävää. Voi venyttelyn tärkeys.


*Niin ja tuosta The Butikista vielä sen verran, että vuoden loppuun viikonlopputilaukset postikuluitta! Joten kipin kapin viikonloppuna viimeistään tilailemaan! Etu voimassa la-su koodilla WEEKEND

http://thebutik.fi/shop



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti