sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Fitness kuumetta 39,4 astetta!

Siinä meni Jyväskylän karsinnat hyvin aktiivisesti täältä äitin sohvalta BODY -lehden sivuilta, instagramista ja facebookista seuraten!

Oma tiimini oli mahtavasti edustettuna ja sielä oltiin komiasti kärkikahinoissa melkein joka lajissa. Että onnea vaan jokaiselle!! Ihan huikeeta työtä ootte tehneet ihmiset! Pojat ja tytöt! 

Ihan kauhee kisakuume nousi itsellekin ja olisin niin liekeissä jo kipittelemään lavalle, tuntemaan sen fiiliksen ja etenkin olemaan siinä kunnossa ja valmis esittelemään ylpeänä aikaan saannoksia! 

Eniten kiinnosti tietysti Bikini ja -166cm sarja, koska se tulee olemaan omani. Ja olin ihan huippu tyytyväinen, että omaa silmää eniten miellyttävät fysiikat todellakin oli sielä kärjessä. Sarjan voittajan, Niina Laukkasen, fysiikka on ehdottomasti aika pilkulleen sellainen, joka miellyttää omaa silmää eniten ja johon haluan itse tähdätä. Saa olla reittä ja saa näyttää siltä, että on oikeasti tehnyt jotain! Tarakka on täydellisesti paikallaan ja missään ei roiku mitään!

Bikini Fitness -166cm kuva: http://www.bodylehti.fi

Viime kevään kisoista jäi nimittäin vähän kumma fiilis ja olen tähän päivään saakka ollut hiukan epävarma siitä, miltä pitää näyttää, minkä verran lihasta on liikaa ja mikä liian vähän. Tiedän, että valmennustiimi pitää huolta niistä asioista, mutta en kuitenkaan halua olla mikään pakkasen raiskaama kuivan kesän orava saati sellupaakutloistava hyllypylly, vaikka sellaset ominaisuudet seisois itse Bikini sarjan sääntöpaperissa! Pakko sen kunnon on miellyttää myös omaa silmää eikä olo saa olla sellainen, että menen täysin itselleni epämieluisassa kunnossa lavalle.

Josta päästäänkin siihen, että aiemmin mietin, että nyt kun Fitness, etenkin Bikini, on noussut hurjaa kyytiä suureen suosioon ja osallistujamäärät ovat räjähtäneet käsiin, olisi tasokin todella kovassa nousussa. Mutta empä tiedä. Muutamia todellisia yllätyksiä pisti silmään, jotka sai miettimään, että miksi kyseinen ihminen on siellä lavalla? 

Tosi vaikea ymmärtää, että riittääkö jollekin oikeasti se, että pääsee vaan sinne lavalle? Saa hehkuttaa kaikille, että on kilpaillut Bikini Fitneksessä? Pelkästään se heiluminen lavalla blingbling biksuissa ja tekokynsissä on jotain meriittiä, vaikka näkee, että juuri muun, kun niiden bikinien eteen ei ole tehty paljoakaan?

Toki se lienee jokaisen oma asia, jos omatunto sallii sen tepastelun sinne lavalle kahta kättä heittäen, mutta tämä maa olisi kyllä myös täynnä niitä missi kilpailujakin. Vaikka on kai se nimen edessä oleva IFBB Bikini Fitness Athlete hienompi lisä, kuin Miss Näkkileipä. 

No niin se siitä marinasta. Kunhan oma perse ei hylly eikä sellu lätise keväällä kopsutellessani kultsalla niin pidetäämpä huoli siitä.

Ensi viikonloppuna jännätäänkin ihan paikan päällä Tampereen karsinnoissa. Mitenhän kestän nahoissani!



Viikonloppu onkin menny tollasena hemaisevana peikkona täälä mutsin patojen äärellä. Ihanaa miten se mamma jaksaa aina panostaa muhun, kun tuun kylään. Perjantainakin se raahas mut tuonne uuden kauppakeskuksen lihatiskille ja käski valitsemaan mieleiseni lihat ja niin se on puuhannu keittiössä taas puntarin ja kattiloiden ja tiskaamisen äärellä koko viikonlopun. Ja eilen se kysy, että "Rina. Haittaako, jos lähden baariin, vaikka sä oot täällä?" No voi mamma rakas. Ei haittaa! Hahhah. Minun äiti <3

Ja on mahtunu myös viikonloppuun koiran hajua ja kävi tuo velipalleroinenkin tässä pyörimässä ja toki perinteinen visiitti mummolaan tuli myös tehtyä. Ensimmäinen kerta, kun mummokaan ei tuputtanu pullaa. Se alkaa kanssa hyväksyä meiningit. Tosin ehkä se oli vielä niin shokissa mun kesäisestä darra käynnistä, kun söinkin, vastoin kaikkia odotuksia, melkein pellillisen mustikkapiirakkaa ja siihen päälle puoli litraa jäätelöä. Hups! Off season, off season!!!

Velimies ja Eetu reporanka!

Tänään onkin aika heräillä koomasta ja suunnata takaisin kotiin ja porrastreenien kimppuun! Eilinen lepo tuli kyllä taas tarpeeseen. Sen verran näppäriä yhteistreenejä ollu taas viikko pullollaan. Tasan yhden treenin tein yksinäni ja senki sain jotenki uppoamaan ihan älyttömän kovaa suoraa selkään ja hauiksiin, että olin ihan itekin yllättyny miten meni niin lujaa perille!

Mukavaa sunnuntain jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti