keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kuvia ja mittoja matkan varrelta.

Olipa taas takareisitreeni poikineen! On kumma juttu, jos ei ala se osasto kehittyä kohinalla. Kunnolla pakotettuja reisikoukistuksia ja loppuun näppärät kyykyt boxille smithissä puhumattakaan lantion nostoista ja muista pikku oheispuuhista jälleen tiimikaverini kanssa toisiamme auttaen! Ja olokin alkaa viikonlopun jäljiltä normalisoitua. Aivoissa kiertää taas veri!

On kyllä älytöntä miten voimatasot on noussu. Muistan, kun väänsin reidenkoukistajassa 20kg 15 toistoa ja meinasin kuolla. En meinnanu saada vikoja toistoja ollenkaan tehtyä. Eilen Marian avittamana 55kg 10 toistoa ite ja 5 pakotettua. Sama prässissä..alottelin sillon aikanaan 40kg:lla ja nyt saa laittaa ainakin satasen lisää (riippuen prässistä). Vaikka tässä mun lajissa ei voimatasoilla ole niinkään merkitystä niin silti oma kehitys on ilo huomata. Oishan se sääli, jos edelleen, 3 vuoden treenaamisen jälkeen, prässäisin 40kg:lla. Hah.

Sitten vähän mittoja. Laitetaas tähän viime marraskuussa otetut, maaliskuussa ja viime perjantaina. On tässä naisessa jotain tapahtunut 10kk:n aikana.

mitat 24.11.2013
paino: 61,5kg
vyötärö: 70,5cm
lantio: 95cm
hauis: 29cm
reisi: 56cm
rinnanymp.:92,5cm

mitat 09.03.2014
paino: 58,8kg
vyötärö: 66cm
lantio: 90cm
hauis: 28,5cm
reisi: 51,5cm
rinnanymp.:90cm

mitat 04.09.2014
paino: 62,4kg
vyötärö: 71cm
lantio: 90cm
hauis: 28,5cm
reisi: 55,5cm
rinnanymp.:80cm


Lokakuu 2013


Huhtikuu 2014

Syyskuu 2014
Maaliskuu 2014




















Sitä ollaan siis palattu marrasuun lukemiin ja osittain jopa yli, mutta aika täydellisesti eri koostumuksella. Maaliskuusta paino on noussut tasaisesti 3,6kg ja nousu suunnassa ollaan edelleen. Ensimmäistä kertaa elämässäni tämä kyseinen painoluokka ei ahdista ja tunnen olon jopa kotoisaksi nahoissani, vaikka on myös niitä päiviä kun olen maailman suurin läski....(hei, minussa virtaa naisen hormonitoiminta). Mutta pääasiassa ihan kiva näin. 

On tuosta maaliskuusta näemmä jotain lihaa tuonne kinttuihinkin ilmaantunu ja pyöreyttä persauksiin. Hyvin huomaakin tuon muutoksen, kun vertailee kuvia. Sitä tulee matkan taittuessa niin sokeaksi omalle peilikuvalleen. Joten kuvaaminen on ehdottomasti hyvästä. 

Ruokailuista sen verran, että laskeskelin tuossa vihdoin ja viimein kaloreita päivänä eräänä ja treenipäivän kalorit juomineen päivineen huitelee tuolla 2600kcal tienoilla vähän päälle ja lepopäivinä jonkun verran yli 2000kcal. Että kyllähän tässä syödä saa sopivasti. 

Nyt on, uskokaa tai älkää..minulla ikuisella "ei mitään hömpötyksiä" -ihmisellä, kokeilussa gluteenin vähentäminen ja oon mässytäny gluteenitonta pastaa ja kaurapuuroa jokusen tovin. Lähinnä siksi, koska mun mahalla on aina ollu ongelmia..se reagoi ihan kaikkeen ja leivän lopettamisen myötä aika moni asia helpottu, mutta ei kokonaan poistunut ja toinen juttu on mun naaman iho, joka on ihan järkyttävän huono! Kasvojen pesuaineet, rasvat yms.pitää olla mahdollisimman mietoja, kuivalle iholle tehtyjä ja silti tuo lärvi saattaa ärtyä ihan mistä vaan ja ihan yht'äkkiä ja kasvattaa sinne tänne kipeitä paiseita. Sinkki on helpottanu jonkin verran, kuin myös kasvojen puhdistusaineidein vaihtelu tasaisin väliajoin. Mutta nyt ajattelin kokeila tuota gluteenitonta myös, jos se auttaisi asiaan.

Ja en tiedä onko se auttanut vai uusi puhdtistusaine vai mikä, mutta ainakin naama näyttää omaan silmään kirkkaammalta ja ei niin näppyiseltä. Mutta katsotaan. Ainakin nuo gluteenittomat tuotteet maistuu ihan hyvälle, joten ei sinällään ole ongelmia.

Tänään käyn jumppaamassa selkää ja hauiksia ja huomenna olisi Marian kanssa luvassa pakotettuja olkapäitä. Jeij! 

2 kommenttia: