maanantai 22. syyskuuta 2014

Ompa levännyt olo

Tulipa juhlistettua sitten torstaina niitä ystävän synttäreitä Järvenpäässä ja minut tuntien, tietenkin palasin perjantai aamuna pirteänä kotiin ja lauantaina olin reippaana Tampereen karsinnoissa. Jep. Minustakin kuulostaa aika paksulta.

Synttärit meni kaiken kaikkiaan hienosti. Kaksi light sideriä, 7 KAHVIA ja 3 litraa vettä. Mmm..olipa jännä homma, että unet olivat tipotiessään. Hyvä meininki ja ihan huikeita ihmisiä!! Perjantaina oli pakko ottaa suunnaksi vielä Helsinki, koska toista ystävää oli ihan välttämätön pakko nähdä ja siihen päälle Milliklubilla heiluminen varsin mainio ratkaisu. Jälleen saldona n. 5 litraa vettä, krooninen vessahätä, hitosti hauskaa ja isosit väsyä! Kuudelta lauantai aamuna loikkasin bussista Tampereella ja kiireellä hursuutin taksilla kotiin, että ehtisin nukkua edes parituntia ennen Tampereen karsintoihin lähtöä. Oltiin Marian kanssa sovittu tapaaminen klo 13 tuohon pihamaalle.






Syömisetkin meni perjantain osalta ihan kiville, koska tietenkään en ollut varannut eväitä mukaan, kuin aamupalan ja välipalan verran, koska mun piti tulla kotiin! Joten ei..en syönyt mitään sontaa vaan nimenomaan en sitten syönyt, kuin kaksi proteini patukkaa, aamupuuron ja välipalana toimivan protein mix juoman. Lauantaina herätessäni, vähän ennen kymmentä, oli olo, kuin kassakuitilla ja siltä näytinkin. Ohut ja lepattava. Vatsapalat näky ensimmäistä kertaa viikkoihin ja vaatteet lupsutti joka paikasta. Ei mun kropalla mikään nopea reagointi kyky näemmä ole ruuan puutteeseen. Hahhah. Mutta älyttömän suurta hölmöyttä tuo syömisten väliin jättäminen, koska lauantainahan mua vaivas ihan jatkuva nälkä ja oli tehtävä aterioille pikku lisäyksiä sen päivän osalta.

To-la saldo nukkumisen suhteen oli siis n 5h yhteensä ja oon yllättynyt, että la jaksoin karsinnat ja jopa jatkot siitä huolimatta. Mutta sen jälkeen nukuinkin 11h yhtä soittoa, kuin myös viime yönä 11h. Ja mun unentarve normaalisti on n. 6h.

Sunnuntaina raahauduin porrasjumpalle, vaikka voin kertoa, että ei olisi juuri napannut, mutta koska nappaamattomuus oli täysin omaa syytä niin piiskasin itseni laukkaamaan yhden ylimääräisen setin siihen päälle. Kerta jaksetaan bilettää niin jaksetaan myös treenata!

Sunnuntaina vähän laiskotti
Kyllä nyt saa taas tämä riekkuminen vähentyä. Kohta on joku ylirasitustila vaivana, kun ei ymmärrä levätä silloin, kuin pitäisi. Ei ole kropalle mitään lepoa se, että laukkaan ylikierroksilla menemään, jos jonkunlaisissa kissanristiäisissä ja unohdan nukkua ja syödä.

Tänään treeni vp..luvassa vähä siivoamista ja rennosti ottamista..sitä LEPÄÄMISTÄ! Huomenna starttaillaan treenit jalkaosastosta kera tiimi kaverin.

Onneksi lokakuussa on joka viikonlopulle jotain Fitness menoja niin olen pelastettu!

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti