maanantai 31. maaliskuuta 2014

Ystävä wknd

Viikonloppu starttas käyntiin viime torstaina, kun pakkasin vetolaukkuni taas kukkuralleen ja käänsin nokan kohti Savoa.

mun viikonloppu eväät. vitamiinit, lisäravinteet...jne

Junaa odottamassa kera aamukahvin.

Ensin suunnistin pariksi päiväksi erään ystäväni luokse ja käytiin siinä paikallisella salilla treenaamassa to ja pe.

Mulla tulikin, suunnitellun mökki viikonlopun takia, seitsemän päivän treeni putki, joka oli kyllä henkisesti ja fyysisesti ihan liian rankkaa. Ensinnäkin selkä oli edelleen kipeä, joten en voinu vääntää täyttä treeniä ja kyllä viikossa pitää ainakin kaks lepoa olla pääkopan ja lihasten kannalta. Etten tiedä onko tollasesta treenaamisesta lopulta enempi haittaa, kun hyötyä, kun kroppa ei saa levätä missän vaiheessa ollenkaan.
Mutta viikonloppuiset mökkibileet piti mut lauantain ja sunnuntainkin pois salilta ja koska olen umpi väsynyt vielä tänäänkin ja selkäkipukin on rajussa laantumis suunnassa, päätin levätä vielä tämänkin päivän, jotta voin huomenna aloittaa salikierron normaalisti selkäpäivällä. Koska viimenen viikko on menny järjestystä soveltaen ja erittäin paljo keventäen niiden kipujen takia ja todellaki haluan seuraavan viikon vetää täysillä. Nyt riittää lusmuuminen!



Perjantaina suunnattiin ed. ystävän kanssa siis mökille ja itse olin siis vesilinjalla tälläkin kertaa, joka ei taaskaan tuottanut mitään ongelmia. Hauskaa riitti ja ihan huippu seuraa!!! Eikä mun edes tehny mieli juoda! Todella kummallista vieläkin. Ja tein kaikki ruuatkin etukäteen valmiiksi mukaan, joten ei tarvinnu, ku lämmittää aina oikeaan kellonaikaan eikä tarvinnu tuhlata seurusteluaikaa kokkailuun.

Viikonlopun pihvit
Päästiin hiukka katselemaan korkeuksista maisemiakin bileiden lomassa ihan yksityisesti, jota naapuri mökin asukkaat näytti hieman kateellisena alhaalta pällistelevän. Hihhih. Vähän jännitti alkuun, mut oli kyllä siistiä!! 



Poreiltua tuli poreammeessa ja käytyä vähän paikallisessa ja ylipäätään vaan hengailtua hyvien tyyppien kanssa. Viikonloppu hurahti ihan siivillä ohitse ja nukuttua ei hirmu häävisti tullut, joten tänäänkin oon vielä ihan loppu.

Se on taas tää mun kevät, joka normaalisti on menny aika rankasti ryypäten niin nyt näköjään sitä osataan bilettää ryyppäämättäkin niin, että väsyttää vielä maanantainakin. Hahah.

JA..AAARGH...teen tunnustuksen. Söin eilen kebabia...ja jäätelöä. MUTTA. Sille on (teko)syy. En voinu kokata, koska olin kaverin työpaikalla yötä ja siellä ei ollu hellaa eikä uunia. Ja hermo ja väsymys oli niin tiukassa, että päätettiin hakee valmista ruokaa, joten päädyin kebabiin riisillä koska siinä on salaattia, lihaa ja riisiä. Enkä syönyt annoksesta, kun salaatin ja 1/3 kebab riisiä. VAIKKA OLISIN HALUNNUT SYÖDÄ KAIKEN!! Jätskile ei ole selitystä. Sen söin vain siksi, koska olin heikko ja teki mieli. :(

Noin. Synnit tunnustettu ja viikonloppu taputeltu. Oli huisiii!! Huomenna siis tämän viikon salistartti! Ja nyt taas väännän kyllä ihan himona! Selkä on hyvä ja saa parantua huomiseen mennessä! Piste.

Kivaa viikon alkua jälleen immeiset! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti