torstai 20. maaliskuuta 2014

Berberin täsmäisku

Alotetaan ensin, vaikka tiistaista jolloin onnistuin telomaan selkäni. Vurossa oli etureiskojen runtelua ja kaikki lähti täydellisesti käyntiin korokekyykyillä smithissä. Sain kyykättyä syvältä ja tuntu just siltä miltä pitää. Smithin jälkeen vuorossa oli reidenojennus ja siinä pystyn avittaa itseäni niin, että saan tehtyä pakkotoistoja.

Noh..tämä itsensä avitteluhan se koitu sitte mun kohtaloksi, kun jotenkin keskivartalon pito tietysti herpaantuu ja väkisinkin on jonkin asteisella mutkalla, kun jeesaa pakkaa ylös viimesissä ja juuri tälläsessä vikassa rykäsyssä oikealta puolelta selästä vihlasi yhtäkkiä IHAN HITON KOVASTI ja se oli siinä. Hoidin toki treenin loppuun ja samalla tahdilla, kuin ennenkin, mutta huomasin, että loppua kohden liikkuminen alko olla sangen ikävää ja pukkariin päästyäni jopa kenkien laittaminen jalkaan sattui ja kaikenlainen muukin kumartelu oli ihan vanhan mummon näköstä hommaa. Kivasti siinä mietin, että mitenköhän keskiviikko aamuksi suunniteltu eka perseen täsmäisku saadaan suoritettua........

Ja eilen aamuna polkastiin siis käyntiin, yhden aamuaeron tilalle juntattu, tyhjän vatsan persetreeni ennen sian pieremää! ts. klo 5.15 oli jo nenä menossa kohti Fressiä kovaa kyyttiä ja vieläpä tälleen ekaa kertaa, kohtalaisen tyytyväisin mielin.

5 liikettä, 3 kierrosta yht. n.30min. Siinä Mukava tempoinen aamujumppa. OMG. Ja kyllä se vaan hanurissa tuntu. Viimenen kieros oli jo ihan silkkaa tuskaa. Pakarapotkua, sumovetoa, lantion nostoa, askellusta korokkeelle ja reiden loitontajaa. Hihhei! Lensi soija nätisti!

Ajattelin, että kerta olin niin aikasin salilla, saisin vihdoin jotain kuvia itse salilta blogin yhteyteen, mutta empäs ollutkaan ainoa himotreenaaja siihen aikaan, joten jäi himokkaat salipeiliselfiet nyt ottamatta. Mut onneks mul on niitä teille pukkarista. Hahahah!!  


Reenin jälkeen. Kovin pirteä ilmestys.

Miule on kasvanu olkapiä!

Ja selkä ei persetreenissä vaivannut ollenkaan, mutta muuten se vaivaa edelleen aika pahasti. Eilen sain siihen kyllä kohdistettua hierontaa, mutta saa nähdä lähteekö se siitä tokenemaan. Paree olis. Haluaisin lauantaisilla PT päivillä treenata takareisiä ja se ei kyllä tule onnistumaan mikäli kivun taso on tämä. Jääpi nähtäväksi. 

Tulin varanneeksi myös ensimmäiset posetreenit huhtikuun puolen välin tienoille. Jännää! Ja yhteistreenit Mikon kanssakin tuli pistettyä varaukseen. Jee jee! Tuntuu siis siltä, että hommat on hyvin hanskassa ja menee eteenpäin luonnollisena jatkumona..toistaiseksi. 

Tulispa vaan se hiton kesä jo niin nuo aamulenkit ois niin paljon mukavampia. Tänäänkin rämmin nilkkoja myöten lumihangessa ja sormet jäässä niin ei se järin mieltä ylentävää, etenkään ajatuksena sängyssä kellon soidessa, ole. Etenkin kun parina aamuna jo kerkes lenkkeillä kevyemmässä vaatetuksessa, kun ilma alko olla keväinen...

Tänään olkapää jumppaa täällä Savossa ja huomenna tattoo time!! \o/






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti