lauantai 1. maaliskuuta 2014

The day off

Terkut sohvan pohjalta ja MasterChef maratonin äreeltä!! Siis todellinen vapaa päivä, ihan K-A-I-K-E-S-T-A!!



Eilen oli työkeikka Salossa ja kotiuduttiin, pikku harha-ajeluiden jälkeen, klo 6.00 aamulla. Onneksi olin taas kaukaa viisas ja järkkäsin sali ja lenkki vp:n tälle päivälle ihan just sen takia, että arvelin, ettei oo aamulla ekana lenkit mielessä, kun herään...tai aamulla ja aamulla..klo 11.30 kaivauduin sängystä ylös. En edes muista millon olisin niin myöhään vedelly unta kaaliin, vaikka ei tuossa taas nukuttuja tunteja kovinkaan häävisti kertynyt.

Kyllä vaikuttaa yö valvominen ruokahaluun, vaikkei jois tipan tippaa vettä kummempaa. Ensinnäkin, kun saavuin aamulla kotiin, oli nälkä ihan mieletön ja päällimmäisenä mielitekona oli proteini vanukas. Siis kyllä...mun teki mieli fastin puddingia!! Ei mitään muuta. Ja onhan se niin, että jos nainen raahautuu baarista kotiin, selvinpäin, klo 6.00 aamulla ja sen tekee mieli ainoastaan proteini vanukasta..niin onhan sen se saatava.

Tää päivä on todellakin menny vaan sohvalla maaten ja ainoat nousut on tapahtunu vessaan tai ruuanlaittoon. (paitsi pikainen kipitys lidliin lihan hakuun, ku hoksasin, etten pärjääkkään mun kanoilla). Pienet himot salille menemisestä kyllä kolkutteli takaraivoa tuossa päivällä, mutta siinä missä oon päättäny olla luistamatta treeneistä, oon päättäny olla luistamatta vapaa päivistä. Eihän tässä muuten homma pysy balanssissa. Ja mulle ainakin on ollu tärkeetä opetella levon tärkeys ja uskomaan, että se tosissaan on ihan yhtä tärkeetä koko paketin kasassa pysymiseen, kuin treenaus ja ruokakin.
Edelleen tunnen itteni laiskaksi läskipossuksi maatessani tälleen tekemättä mitään ja vaan kokkaillen, mutta joka kerta se tunne on pienempi ja joka kerta tuntuu enempi, et oon todellaki ansainnu nää tällaset päivät ja osaan jopa huokasta ja nauttia olemisesta.  




Ruoka hifistelyäkin jakso taas harrastaa aikansa kuluksi. Broileripinaatti"risotto" lounaaksi tänään ja päivälliseksi meni pippuripihviä pastan kera. OMNOM!!

Aiemmin viikolla tein millin tarkkaa koukutus työtä ja väsäilin eräälle herra seuralle ja itselleni iltapalaksi proteini lettuja Fastin reseptivihkosta. Tuli ihan hyviä, minusta ainakin...etenki, kun vedin ne ananas skyrin ja mansikoiden kera huppuun. 


caramel vanukasjauheen sijasta käytin double chocolat -jauhetta. Ja kyllä..tuo lautanen on ainut syvälautanen jonka omistan..siksi se sama perkele on joka kuvassa. Hahah.
Aaah..kohtahan sitä saiski vedellä iltapalan naamaan ja siirtyä tästä sohvalta tuohon sänkyyn. Voi kuinka veteläääääääh!! ^____^ Huomenna viimenen treeni ennen viikon lepoa ja maanantaina lähtö Poriin pienelle työkeissille. 

Kivaa lauantai-iltaa ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti