perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tukka putkella mennään ja opiskelumotivaatiota pukkaa


Hyvä kirjotella kolmen jälkeen yöllä ihan hullun päivän ja hullun viikon päätteeksi.
Tässä sitä istutaan bussissa ja ennenkä kotiovi on taas saavutettu on reissuamista tälle päivää kertyny n. 14h ja valvottuja tunteja yli vuorokauden verran.
Sen verran innoissani oon tuosta tiistaina alkaneesta koulusta, että sinne oli väenvängällä tänäänkin päästävä, vaikka aikataulun ja lompakon kannalta olis ollu järkevintä jättää väliin.
Ja onneksi menin, koska koko päivän vaivannu suuuuri tuskainen ahdistus hukku samantien, ku upotin näppini pääsiäiskakun hukkapaloihin ja aloin murentaa niitä kakun jatkoksi. Ihanaa!!

Ekan koulupäivän lähtötasotesti. Ei oo meitsin eiffeli kyllä mikään kedon kaunein kukkanen. HAHHAH!!


Pääsiäiskakku. Sitä oli kiva tehdä.
Vaikka kärsivällisyys toisinaan, pipertelyyn, ei oo sieltä parhaimmasta päästä niin oon kyllä kuitenki niin taideihminen ja luovan puuhastelun kannalla,  että se vaan...on mun juttu. Oli taiteen toteuttamisen muoto sitten kakut tai mikä vaan.

Ja sitten nukahdin....ilmeisesti...hahhah! Noh..päivän puolelta jatkuu...

Pakko tunnustaa, että mulla on sattunu pikku livettelyjä tässä viimesen kuukauden aikana tuon ruokavalion suhteen. Ja vaikka kyse on vain?? sillon tällön mussutetusta ylimääräsestä proteini puddingista tai sokerittomasta mehukeitosta...niin silti se raastaa. Mistä yhtäkkiä on peräisin tämä hallitsematon makean nälkä. En kestä!! Ja sitten on järkyttävät morkkikset, kun vedän jotain fastin puddingia ohi listan. Samalla morkkiksella vois vääntää sitä snickersiä naamaan!! Ai jumankauta!! Koulussa oon kyllä saanu pidettyä näppini erossa kuorrutteista, mutta johtuu siitä, että sen luokan repsahdusta mun omatunto ei sulattaisi millään muotoa!

Tällä viikolla treenit on luistanu vaihtelevalla menestyksellä. Maanantan selkätreeni meni niin loistavasti perille, että tiistain etureino treeni taas ei niinkään, koska oikeastaan kaikenlainen liikkuminen oli vaikeaa. Kyykkyjä ei saanu tarpeeksi syvälle ja prässääminenkin tuotti vaikeuksia, vaikka mitään painojahan ei todellakaan alettu keventää...jumankauta!! Hahah! Olis ehkä kannattanu taas antaa itelleen vähä armoa.
Keskiviikon olkapää päivä oli oikein mainio. Ja kävinkin suorittamassa sen kokeeksi Classicilla, kun herra menneisyydestä päätti putkahtaa tuohon takaisin häilymään, jottei hänen tarvitse riistohintaisia päiväkohtaisia treenimaksuja maksella.
Kuin myös 4 päivän treeniputken sinetöi torstain takareppana treeni myöskin *Classicilla. Ja jalkapäivä meni taas perseelleen. Lisäsin painoja ja kyykkäsin jopa 80kg, tein hackia, reidenkoukistajaa maaten, lantion nostoa 60kg:lla!!! jne jne, mutta vasta loppu askelluksessa korokkeelle sain tuntuman peräosastoon. Ei, että tympi! Mutta ajatukset oli niin muualla ja päivä, aamusta asti, jotenki stressaava, että keskittyminen treeniin tais olla vähä niin ja näin ja kaikki tuntu vaan hirveeltä pakolta. Outo päivä, outo viikko.

(*Classic Gymistä sen verran, että jospa se vain olis edes 500m lähempänä mua niin kävisin sielä ahkeraan...ETENKIN jalkapäivinä. Todellaki back to basics! Ja huippu vastaanotto ja just muhun iskevä tunnelma.)

Maanantaina on PT:n kanssa ihan "istutaan alas" -tapaaminen ja saapa nähdä keksitäänkö mulle jotain uutta jäynää treeniin ja kenties ruokavalioon. Vaihtelu ois kyllä kovastikin tervetullutta, kun nyt on alkanu tuntua siltä, että poljen paikallani. Mitään ei tapahdu ja mulla pitää olla tapahtumia! Vaikka siis tietty koko ajan jotain tapahtuu, mutta ei tietenkään enää niin silmiinpistävällä vauhdilla, kun tässä on kuitenkin nyt 4kk menty tällä.

Äh...kiva yrittää vääntää koko viikon kuulumisia yhteen postaukseen. 

Aamuaerot alkaa olla koko ajan mukavempia, kun aurinkokin pilkottelee. Paitsi mulle aamu kasin lenkit on auttamattomasti liian myöhään..oon sillon liian tajuissani lähteäkseni enää minnekään, joten aamu kuuden ravaamiset on ehdottomasti enempi mun juttu!

Tampere ja aaarinko!! <3 <3

Se siitä...koitan saada seuraavaan postaukseen jotain päätä ja häntää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti