torstai 19. kesäkuuta 2014

Valittamisen ovet aukenevat

Savonlinnaan saavuttu pienen tavara vuoren kanssa ja...






..sieltähän se saapui rytinällä..ah..se kauan odotettu oravanpyörä, joka mahdollistaa luvan kanssa valittamisen ja ihanien vapaiden hetkien totaalisen arvossa pitämisen! Työntekijän "En kerkeä mitään muuta!" -arki on täällä!

Onneksi töiden aloitus sattu lepo viikolle niin saan rauhassa tottua rytmiin ja suunnitella treenit työpäivien ja aikojen kanssa toimiviksi.

Uh..ja todellakin tuli lepo tarpeeseen. Viime viikolla treenasin 6 päivää putkeen ja koska meneillään oli neljäs viikko, ei kaks vikaa treeniä kulkenu enää mitenkään päin. Takarepapäivä..ihan hanurista...kuin myös rinta-haukkari-ojentaja. Pitikin juhlia treenien luistavuutta. Ei vaan ollu enää mitään voimia ja joka paikkaan koski, joten nyt oon ihan tyytyväisenä antanu tän viikon liikuntasuoritusten rajottua aamuaerobisiin ja dunumatkojen fillarointiin.


Ja ai, että miten ihanasti oonkin nauttinu juhannusviikon säätä cyckelöidessäni tuota 4,5km matkaa eessuntaassun. Eilen aamulla, mennessäni, tuli rakeita. Käydessäni tauolla kaupassa, tuli vitusti vettä, joka roisku suoraa persvakoon rapakaarettomasta renkaasta. Lähtiessäni väliajalla kotiin, tuli vettä taivaan täydeltä niin , ettei ikinä ennen ja vastatuuli oli sitä luokkaa, jotta meno oli kuin spinningtunnilla.....poljet, reidet tulessa, paikallaan. Ja sama saderalli jatku vielä parin ajomatkan verran. Toka vikalla kerralla luulin jo elämän voittaneen, ku näin pilkahduksen aurinkoa, mutta joku koettelemusten päivähän se mulle oli, ku astuessani ovesta ulos, aukes taivaan palkeet ja sain taas sellasen kasan vettä niskaan, että ei jaksanu enää edes vituttaa. En vaan käsittäny miten se on enää edes mahdollista.




Ei ollu märkää, eikä kylmää. 

MUTTA..kotonapa odotti ihana lämmin vastaanotto saunoineen päivineen, kun uin viimeisen kerran takaisin...mmm..tuli tarpeeseen! ^_^

Nyt se perkeleen kesä, jos ei ala tulla niin mun hermoa koetellaan ja kovasti, joskin..tokihan nää kelit mahdollistaa paremman ruodussa pysymisen, kun ei jostain syystä juuri terassit huutele eikä jäätelökojut tuolla lumen keskellä.

Vaikka juhannuksenhan mä otan rennosti, vaikka satais pieniä miehiä! Haluan, kaikessa yksinkertaisuudessaan,..olutta ja makkaraa! 

Nyt..releet niskaan ja kustannuspaikalle! Aurinkoa näyttäs olevan, mutta eiköhän tuo vesisade ala jahka avaan oven!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti