lauantai 14. kesäkuuta 2014

Onnellinen kananmuna.

Omg. Viimestä viikkoa ennen lepoviikkoa viedään ja alan olla ihan totaalisen rikki, joten tulee todellakin tarpeeseen!

Tän viikon treenit on uponnu ihan täysillä suoraa sinne minne pitää. Tuntuu, että kaikki lihakset huutaa hoosiannaa ja armoa, vaikka vielä pitäis tänään ja huomenna sykkiä täysillä. Etureidetkin on niin tukossa, että torstaina valuin hikeä pelkästään alkulämmittelyn ja treeniä edeltävän tuskasen putkirullailun ansiosta. Jokanen solu ja ihohuokonen työnsi nestettä pitkin salin lattioita ja olisin tarvinnu mopin ja ämpärin, sen postimerkki pyyhkeeni sijasta, jotta olisin voinu ehkästä vesivahingot. Anteeksi vaan kanssa treenaajille. Kaikista upeinta on jättää johonki prässiin koko ämmän muotonen ja kokonen hikiläntti. Selkä, perse, kaikki! \o/ Anyway..kävely tuottaa vieläkin vaikeuksia.



Eilen oli Mikon kanssa sovittu klo 13 toimisto tapaaminen, jonka tarkotuksena oli katella treeneihin jotain muutosta. Kävin vetäsemässä ennen sitä olkapäätreenin, joka sekin (tän päivän fiilareiden perusteella) osu ja uppos oikeeseen osotteeseen.

Tapaaminen johtikin, pienten muutosten sijaan, kuntotsekkiin Bullin ja Harrin silmän alle, jossa todettiin, jotta jos en meinannut siirtyä BodyFitnessiin(se oli siis ehdottava kysymys, johon vastasin ehdottoman ein.) on syytä alkaa himmailla lihasten kasvatusta, erityisesti yläkropan ja lisätä ruuan saantia kiireesti. Vissiin tässä vaiheessa liian luiseva kevättä ajatellen ja onhan tuota ajottain hiukan rimpula olo ollut ja ruokaahan tähän possuun uppoaa määrittelemätön määrä, joten tulevat lisäykset tuskin haittaa ollenkaan. Hahhah. Jännä nähä muuten miten mun aamuaerobisten käy.

Niimpä siis tämä viikko on viimenen viikko näillä ohjeilla, joita on urhoollisesti läpikäyty viimeset 7kk. Herra paratkoon miten se aika lentää!! Ja ensi viikolla kolahtaa kuulemma säpon uudet ohjeistukset. Sopivaan saumaan sattu siis lepoviikkoni kanssa niin pääsen suoraa sieltä uuden sorvin ääreen.

Oon niin onneni kukkuloilla tuosta kuntotsekistä!! Niin oon miettiny monena päivänä, viikkona ja kuukautena, että tuleeko sitä kuitenkaan tehtyä tarpeeksi ja kun vaan tuntuu, ettei se lihas kasva! Mutta helkkari!! Kyllä vaan sitä on, hyvillä ohjeilla, jotain oikeinkin onnistuttu tekemään. ^_^ Oisin voinu tanssia koko kotiin kävely matkan!! Oli ja ON niin huippu fiilis ja ihan täynnä taas lisäintoa ja varmuutta siitä, että suunta on kaikin puolin oikea ja mikään ei oo ollu eikä ole turhaa!

Mietiskelen vaan puoli ääneen, että milloinkohan tässä tulee vastaan se käsittämättömän raskas osuus? Vai tuleeko sitä? Onko tämä kaikki just niin raskasta miten siihen asennoidut?  Tosin..seuraavaan ohjelmaan uhattiin laittaa ainoastaan +15 toiston saroja, joten jos jostain tulee vaikeaa niin siitä...pitkät sarjat on mulle aikamoinen..uh...en tykkää. Tylsää hinkkaamista. Pitkäveteistä. Vaikka alku lienee kuitenkin positiivinen vaihtelun vuoksi. Mutta tässä voimme odottaa niitä ensimmäisiä kunnon vaikeuksia. Pelonsekaisella innolla kuitenkin odotan ensi viikkoa! 

Nyt aika lähteä tutkimaan onko mitään mahdollisuuksia treenata takareisiä tänään. Apua, että oon hajalla!! Lyllerrän, ku joku mummo paska housussa ja valitankin samaan malliin!!




Ystävä tuli eilen yökylään ja käytiin vähä Punnitse & Säästä -puljussa. "Voiko pähkinäövereihin kuolla??" "Kai siihen voi" Hahhahaha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti