maanantai 6. lokakuuta 2014

Aika aikaansa kutakin. Blogi muuttaa!

Hello karvajalat!

On tullut aika uusien tuulien ja tämän fitness pimpulan pakata blogger pakettiin ja siirtyä uusille vesille. 

Kunhan ensin opin käyttämään uutta portaalia ja saan katsottua onnistunko edes osan vanhoista jutuista siirtelemään sinne. Täälä on arkistoissa kuitenkin kahden vuoden takaa tekstejä ja paljon muistoja mm. Aasian reissulta jne, joten olisi sääli menettää ne.

Ainakin toistaiseksi takkuan vielä sen verran, että haluan, että ulkoasu on kaikinpuolin siisti ennenkä julkaisen uuden osoitteen, jotenka vielä täällä siihen saakka. Tosin mun kärsimättömyys on sitä luokkaa, että tässä operaatiossa ei nokka montaa päivää tuhise, koska kaikki mulle heti nyt!

Pikaiset viikonloppu kuulumiset myös tähän väliin.

PartyLitet oli ja meni ja kahviherkut näytti uppoovan porukkaan hyvin, vaikka gluteenittomina ne leivoinkin.
Listalla oli siis gluteeniton banaani kakku ja Quich Lorraine (ts. kinkkupiirakka). Molemmat oli vaivattomia tehdä ja onnistuivat mitä mainioimmin. Laittelen uudelle blogisivustolle ohjeita sitten...joskaan ne ei ole mitään fitness ohjeita vaan ihan täyttä tavaraa. (Ja kyllä..todellakaan en voinut pitää näppejäni erossa noista. Nyyh)





Siinä olikin varsinainen viikonloppu täynnä rahan menoa. Tuli tietenkin tilattua kynttiläsomiste, jota suorastaan lack hyllyni television yläpuolella huusi, kuin myös ehdottoman tähdellisiä omenastruudelin, piparmintun ja limemacaronsien tuoksuisia tuikkuja. Ja emännän lahjana sain vielä himoitsemani valkoisen vauvapöllö somisteen, jota en olisi raaskinut ostaa, joten sattu sopivasti, että sain sen tienattua emännöinnillä.

Sen lisäksi päätettiin mutsin kanssa ilahduttaa mummoa ja haettiin sille Gigantista tuliterä töllö. Edellisen kerran, kun käytiin mummolla muistan sen mananneen, että kun se 25 vuotta vanha putkinäyttö töllö pitää laittaa puolituntia ennen ohjelman alkua lämpenemään, jotta kuvan saa näkyviin ja kiva nyt, jos se hajoaa juuri joulun pyhinä.

Ja hän aina vähistään syytää rahaa meille lapsen lapsille eikä kyse oo ikinä mistään parista kympistä, joten oli ihanaa voida välillä ite antaa jotain oikeesti hyödyllistä. Ja kun tiedän, ettei se olisi sitä ikinä ite saanu hankittua juuri siitä syystä, että se laittaa meidät aina eusijalle, vaikka ollaan aikuisia ihmisiä jo kaikki. Mummo <3. 

Eilen olinkin Seinäjoella, jonne mutsin kyydillä pölähdin ja kävin sielä hoitamassa sunnuntain porras/mäki treenin Jouppiskalla. 





Näyttää loivalta ja mitättömältä, mutta neljä settiä vedin  (juoksu, pakarapotku, askelkyykkykävely, sjmv) x 4) ja voin kertoa, että koville otti. Yhdessä kohtaa tuo mitättömän näköinen mäki jyrkkeni niin paljon, että juoksuaskelet oli enemmänkin ylöspäin hyppyjä, kun vauhti loppu täysin ja se oli ainut keino millä edetä. Muutama vastaan kävelevä ihminenkin voivotteli sitä mun menoa. haha. Mutta tein sen hitto vie! Ja joo..siis en todellakaan vetäny tuota ihan huipulle asti.

Ja tänään aamusta kävin moikkaamassa ihanaista ystävääni ja kummityttöäni ennen kotiin tulemista. Nyt lepuuttelen tovin ja suuntaankin jälleen kera Marian treenailemaan pakaroita ja takareisiä!

Tapahtuman täyteinen viikonloppu taasen..nyt joutaakin ottaa jälleen lungisti. Ensi sunnuntaina sitten Expoillaan...siihen asti homehdun kiltisti kotona.

Blogin muutosta ilmoitan täälä hetin miten, kun se on ajankohtaista, joten pysykäähän hereillä sen asian suhteen toverit!!  <3


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti