sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonloppu

Siinähän se taas mennä heilahti vauhdilla ja olihan tuossa taas jonkunlaista puuhdetta saatu järjestettyä kalenteriin.

Perjantaina suunnistin pikavisiitille Seinäjoelle, kun jonkunlainen ikävän tapainen rapsutteli takaraivoa, vaikka edelleenkin oon ärsyttävässä pelko moodissa ja tuntuu, että on niin vaikea heittäytyä ajattelematta tämän systeemin kyytiin, kun viimeksi sattui niin kovasti. Noh..hiljaa hyvä tulee, vaikka inhoan tätä vierasta epäilyksen tunnetta itsessäni.

Lauantaiksi oli jo aikoja sitten sovittu, että ystävä tulee Seinäjoelta mun luo Tampereelle loppu viikonlopuksi, joten treffattiin rautatieasemalla ja suunnattiin lauantaiaamuna yhdessä Tamperetta kohden. Juttua oli kertyny kerrottavaksi sen verran, että kahden tunnin junailu meni ihan hujauksessa...joskin vastapäätä istuvalle herralle tais matka olla elämän pisin ja kuumottavin. Siinä ei tainnu nimittäin juuri suurta sensurointia tapahtua tarinan kerronnassa. Hahhah. 

Ohjelmassa oli siis kauppoja, ruokaa ja mun osalta tietty treenaamista. 




Kaupungilla vierähti joku 5 tuntia vaan kierrellen ja kaarrellen ja musta ainaki on tullu niin surkea shoppailija, että en saanu ostetuksi, kuin jotain hyödyllistä ja tarpeellista. Siis missä kaikki heräteostokset??



Kansio koulupapereille, magneetteja, että sain koulupäivät jääkaapin oveen esille ja meikkejä, koska kaikki noi oli loppu. Vaatteita en siis ostanu ollenkaan. Woooot?? 

Koskarissa oli myös joku suoristusrauta promo menos, joten käytiin vähä ilmaisessa tukanlaitossa..TOSIN...mua hävetti tunkee oma pääni sinne, kun tää kauhee värjäämätön haalistunu punanen on niin maailman oksettavin. Hahhah. 




 Illalla käytiin vielä sen verran ulkoilemassa, että käytiin Montussa light colalla. Kotiovelta takas kotiovelle koko reissu kesti ehkä 20min ja ennen puoltayötä oltiin jo päät tyynyssä. Kunnon reivimuijat!! Kokonaisuudessaan siis ihana ja periaatteessa rauhallinen viikonloppu takana hyvässä seurassa.

Huomenna ois sitten edessä ekat posetreenit ja tulee vedeltyä samaa syssyyn varmaan rinta-haukkari-ojentaja treeni ja siitä laskeudutaankin taas viikon mittaseen lepoon.

Tää viikko on ollu treenien osalta jotenki ihan huippu energinen ja yhtenä aamuna tein aamulenkillä jopa mäki ja porrasjuoksua, kun oli niin ihana ilma ja tuntu, että elämä hymyilee. \o/

Nyt laskeudun sunnuntai-illan viettoon ja katon tippuuko nuo latvat, jos ruiskautan niihin vähän blondia. Tervetuloa kalju!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti