lauantai 12. huhtikuuta 2014

Onko aika panostaa niihin kenkiin?

Kiva avautuminen tuo edellinen, mutta elävien kirjoissa ollaan. Aivojen pellolle tussauttaminen oli kuvainnollinen toimenpide, josta on taas selvitty, toistaiseksi.

No niiin ja tässä on tämä treeni vp viikko kulunut mukavasti koulussa käyden ja niin ylellisessä ja hellässä Farmin Fyssarin hoivassa. (haistakaa sarkasmia). 

Voi pojat mä sanon!! Loppuu ne aamuaerobiset vissiin noilla lituska pohja tennareilla. Nimittäin oon ihmetelly, kun pohkeet on ollu niin pirun kipeenä, ihan kosketus arat ja venyttelykään ei oo auttanu tippaakaan, niin...ahhaha...ilimankos, kun fyssari tiesi kertoa, että lihakset, kummassakin, oli jääny supistustilaan ja minä tiedän kertoa nyt teille, että NIIDEN AVAAMINEN SATTU AIVAN S******N V***N KOVASTI!! Ja mehän ei niitä edes yhdellä kertaa saatu auki, että kuulemma tervetuloa uudelleen ASAP!

Voi jumalani, ku musta ei niin rumia ääniä pääse tatskarin penkissäkään. Siis tuo vaan oli niin maaaaaailman hirveintä kidutusta ja jos mä sanon, että joku koskee niin se todellakin koskee. Mutta..aukihan ne on saatava, joten...alkuviikosta kysellään, että miten jatketaan. Nyyh. (ja kuulemma 100€:lla saa jo kunnon lenkkarit. SADALLA EUROLLA?? -.- Nyyh!!)

Mut passitettiin myös kuminauha ostoksille ja lapa jumppaa kotona duunailemaan, koska lavat on irti ja olkapäät kääntyy liiaksi eteen, joka taas voi pidemmässä juoksussa muuttua ongelmaksi, jos ei niitä nyt jumppaa kuntoon.

Jaaaaa lisäksi jalat on muutenkin ihan pitkin vittuja, joten myös kävely ja seisonta harjotuksia ohjeistettiin tekemään, että kroppa saatas takasi balanssiin ja kintut ja selkä pysymään kunnossa. Nice. Kaikenlaista kivaa pikku vikaa löytyykin, ku aletaan tonkimaan. Ei sinällään..asiansa osaava kaveri tuntu tuo Farmin Jukka kyllä olevan. Että ehdottomasti kiitoksia hänelle, vaikka kukaan ei ookkaan koskaan fyysisesti satuttanu mua niin kovasti. Hahhah.



Jumppakummari ja kookosöljy
Päätimpä olla nyt mainostuksen uhri ja lähteä kokeilemaan tuota kookosöljyä, kun kerta tässä on niin vähän mahdollisuuksia uusille asioille ruuan suhteen niin leikitellään kasviksilla(kulutan oikeesti joskus yli puolituntia kasvishyllyllä etsien mulle uusia juttuja..tänäänkin mukaan lähti latva-artisokka), öljyillä ja pastamalleilla(proteini pasta, kaurapasta, tagliatelle, penne, fusilli, täysjyvä, speltti..:D) sitten. Hahhah. Oon aika pro kokki, kun tämä ruokavalioilu joskus aikanaan päättyy tai hellittää.

Tein kouluun evääksi kanarisoton kookosöljyyn ja siis ihan aidon risoton kuullotettuine risottoriiseineen ja hitaasti lisättyine vesineen. Ja tuli ihan täydellinen kevyt kookoksen maku risottoon ja ihanaa tulisuutta sain, kun laitoin chili rouhetta mukaan. Voin kertoa, että yllätyin ihan totaalisesti miten herkkua oli. Omnom!!

Protskupudding pancake



Koulu eväät.

Myös kokeiluun pääsi Fast:n reseptivihkosta pudding pannari ajamaan aamupalan roolia koulussa, koska en halunnut syödä aamupalaa vielä ennen seiskaa eikä ajatus uudelleen lämmitetystä puurostakaan, koulun mikrossa, juuri houkutellut. Proteinia tais pannariaamarissa olla aika paljo enemmän, kun tavallisessa puurosetissä, mutta näillä mentiin nyt tänään.

Pannari oli ihan jees. Vaikka pienensin satsia jo nyt, oli se silti aika tuhti, joten vieläkin vois jotain aineksia vähentää. Iltapalanakin kävis hyvin, vaikka nokareen skyriä kanssa. MUTTA puuro on kuitenki se mun juttu aamulla..tällästä säätämistä vain silloin, kun puuroa ei oo mahdolista saada tuoreena! 

Muuthan teki koulussa itselleen pitsaa välipalaksi ja siinä sitten päivän päätteeksi vähän kahviteltiin ja sai maistella kaikkea mitä halus. Minä maistelin minttusuklaa prodepatukkaa ja cashew pähkinöitä. VAIKKA lupasin itelleni, että saan nyt maistaa pikkupalan Saksalaista valkoviini kakkua, mutta jätin kuitenkin maistamatta. Maistan sitten macaronseja, kun on niiden teon aika.

Tälläselle suklaa addictille välis aika helppoa tuo kurssitus.
Parina päivänä on niin kovat makean himot taas vaivanneet, että oon vetäny light jaffaa. Kai tää limppari meinaa vyöryä mun elämään nyt oikeesti, kun ei oo muita vaihtoehtoja.


Huomenna se olis noustava ennen sian pieremää ja suunnattava Helsinkiin Fitness Classiciin! Jeh! Jännää!!  Nyt kivaa viikonloppua kaikille, jospa ite jatkaisin sen viettämistä pyykkivuoreni parissa. \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti