tiistai 31. joulukuuta 2013

Osteopatiaa ja selkätreeniä

Ensimmäinen viikon täyslepo salitreenistä takana ja sorvin ääreen palattu selkätreenin merkeissä. Kuvittelin, että en jaksaisi mitään, mutta mätin jopa lisää painoja ja toistoja. \o/

Ennen iltapäivän treeniä, kävin Osteopaatilla kysymässä mikä mua vaivaa, kun tuntuu, että vasen puoli kropasta vääntyy oudosti ja se on alkanu häiritsemään nyt, kun treeniä on tullut enemmän.

Osteopaatti kyseli taustoja ja joku ahaa -lamppu sytty sen pään päälle, kun kerroin esim. kyykätessä olon olevan tasapainosempi sillon, ku vasen jalka on huomattavasti edempänä, kuin oikea ja olon olevan eriparia, jos jalat on samassa linjassa.

Niimpä mut neuvottiin ottamaan paita pois ja osteopaatin käskettyä mun seistä suorassa, katseltuaan mua vähän aikaa hymähdellen ja saatuaan multa "Seisotko omasta mielestäsi nyt suorassa?" -kysymykseen "Kyllä." -vastauksen, totes, että vasen puoli tosiaan on ihan rullalla enkä todellakaan ollu seisoessani suora. Vähän aikaa taivuteltuaan mua eri suuntiin sain tuomioksi, että vinous johtuu alaselän juntturasta.
Alle puolen tunnin painelu ja molemmilla kyljillä kunnon rusautus (olo oli ku märällä pyyhkeellä) ja tuli kuulemma valmista. Tuntu just siltä, että paine oli hävinny.

Onneks kyse oli näin helposta jutusta. Mulla vilisi silmissä jo, vaikka mitä kauhuskenaarioita treenaamisen lopetus pakosta ja kisojen unohtamisesta. 

Ja nythän on pakko myöntää, että lauantaina sorruin...söin YHDEN konvehdin. Sellaisen hasselpähkinän makuisen neliön. OMG!! Sitä morkkiksen määrää, mutta sitä ihanaa makua, joka suli kielelle, kun kulutin aikaa sen yhden kimpaleen lussuttamiseen. Mulla oli NIIIIIN kauhee himo, kun otin tänne kotiin yhden rasian, että voin tarjota vieraille (VIRHE ottaa himaan yhtään mitään tollasta!!) ja päätin päästää itseni mieleni päähän ja ottaa yhden. (Jos nyt jostain pitää olla ylpeä niin siitä, että se jäi siihen yhteen...normaalisti, kun tuppaa jäämään putki päälle)


Onneks nää on nyt syötetty muille tahoille!

Aijaijai! Ja Better Bodiesit ovat tulleet taloon!! Oh my lord!! Sovitin liikkeessä 6 eri housut ja eri merkeiltä, koska päätin, että jos oikeesti löytyy paremman näköset ja tuntuset, ku ne himoitsemani camo kuosiset, niin ei sen ole pakko olla Better Bodies vaan merkin vuoksi. Mutta asiahan vaan meni niin, että ne yksinkertasesti tuntu ja näytti parhaimmilta. 
Matalasta vyötäröstä huolimatta ne ei luista jalasta pois vaan ne on lantiolle niinku liimattu ja kyykistelin ja venyttelin niin ne mukailee kyllä kehon liikettä miten päin vaan..puhumattakaan siitä, että peräkin näytti niissä kaikista kivoimmalta. Hihhih. 

Menipä vielä  S kokokin päälle suht heittämällä, vaikka tuo perse yleensä on vaatinu vähintään M:n. Mutta koska edessä on alakropankin pienentymistä niin halusin vähä pienempää housua jo valmiiksi, ettei jää isoksi sitten.



Ja tuossahan näkyy tuo mun näppärä tukkaprojekti. Kyllä. Se on pinkki. Tänään pakko yrittää korjata tilannetta, koska pitäis vähä töitä tehdä enkä haluais näyttää 15 vuotiaalta punkkarilta.

Huomenna, jos tän päivän jäljiltä jaksan, yritän tehdä pienen koosteen vuodesta 2013, joka oli niin syvältä hanurista, kun vaan olla ja pystyy! 

Näillä eväillä..Hyvää uutta vuotta ihmiset!! 
Ottakaahan iisisti!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti