torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu lusittu


Hyvät Joulut näin jälkikäteen vielä kaikille!!

Vihdoin tuo stressin sävyttämä aika alkaa olla takanapäin ja ihmiset voi palata normaaleiksi. 

Mutsin ansiosta pysyin ruodussa koko joulun. Äiti oli laatinut nautaa, kanaa, kalaa, hirveä yms..herkkuja sisältävän menun ja koska oon ainut ketä se älytön jouluruuan(laatikot ja kinkku) mättäminen on aina eniten kiinnostanut..oli perinteiset jouluruuat jätetty kokonaan hankkimatta ja valmistamatta tänä vuonna. Ja sen sijaan mamma hääräili keittiössä puntarin ja höyrykeittimen(jonka sain muuten viedä mukanani..huippu härveli!!) kimpussa. Ihana äiti! <3


Höyrykeitin. Pahoittelen, että hiukan paskainen sellainen. 
Pakko kuitenkin tunnustaa, että lasillinen chileläistä mustaa kissaa uppos aaton pippuripihvin kanssa, joka tuntu ihan älyttömältä juhlalta, että saatoin suoda itelleni sen lasillisen. 




Ja lahjat jaettiin perinteisesti ja hyvin salaisesti.Hahhaha. Mutsin kanssa kysyttiin jo toisiltamme aikoja sitten mitä toinen haluaa ja niimpä vaihdettiin samalla summalla (summaa ei oltu kyllä päätetty) varustetut lahjakortit aattona. Mamma pääsi kauneushoitolaan ja minä saan uudet treenivaatteet Body Actionilta. \o/ (Arvatkaa meinaanko olla true fitness mimmi ja hankkii Better Bodiesit..ARVATKAA!!)  




Tietty vähintään se yks konvehtirasia on saatava ja marmeladeja. Konvehdit odottaakin täälä pahaa aavistamattomia vieraita kenen kitaan voin ne tunkea.

Muuten aika vetämättömästi se Joulu sujahti. En jaksanu nähdä läheskään kaikki ihmisiä keitä piti ja hermot hakkas rajotinta vasten ihan koko ajan. Tiuskin ja olin välillä aika ikävä ihminen, joten päätinkin hilpasta omaan kotiin jo joulupäivänä ja pyhittää pari päivää vaan olemalla jylhässä yskinäisyydessäni, koska sitä oon kaivannu jo viikkokausia ihan eniten.


By myself


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti