perjantai 27. syyskuuta 2013

Fiiliksiä treenitauolta

Viimeksi treenasin 5vko ja 3 päivää sitten. Outoa kyllä vieläkään ei ole tullut mieleenkään, ettenkö palaisi salille kunhan kotiudun. Odotan suorastaan innolla, että pääsen treenieni kimppuun ja saan mahdollisesti sen päämääränki siihen toimintaan. Siis jos ei lasketa sitä perus kunnossa pysymistä ja sixpackin tavottelua. hahhah.

Alku matkasta meinasin hajoilla välillä ihan kunnolla varsinki, ku syömiset oli tosi pahasti poskellaan ja ennen niin vähillä hiilihydraateilla ollu kehoni koki shokki hoitoa, yht'äkkiä pelkäksi hiilihydraatiksi muodostuneesta ruokavaliostani.

Turvotus oli aika massiivista ja olin ihan varma, että nyt musta tuli sitte lopullisesti lihava ja löysä ja uiskentelin jo jossain nostokurkien ja tulevien makuuhaavojen värittämässä tulevaisuudessa, kunnes oli pakko vetää itteensä avokkaalla naamaan.

Päätin tehdä, Japaniin saavuttua, ihan pienen korjauksen ruokailu tapoihin täällä, olematta kuitenkaan liian ankara itelleni. Oon yrittäny pitää huolta ruokailuväleistä, ku välillä ne on venyny 7h mittasiksi ja se on tuplasti liikaa ja ennen kaikkea siitä, että joka päivä tulis syötyä kasviksia ja hyviä rasvoja sisältäviä tuotteita ja vaan yhdellä aterialla riisiä tmv hiilihydraattia. Suklaan mättäminen on jääny myös taka-alalle, kun alkumatkasta vedin sitä ihan huolella.

Ja pakko sanoa, että toi paskojenhiilarien vähentäminen autto ihan heti. Turvotus on poissa enkä usko lihoneeni paria kiloa enempää. Selluliittia on kyllä valitettavasti havaittavissa paikoissa, joissa sitä ei ennen ollu ja mikä ehdottomasti hirveintä, jonka huomasin eilen, mun PYLLY ON ALKANU VALUA!!!!! Kyllä...hipsterin saumaan on alkanu muodostua tupla pakara ja kohta se saakelin kynäki pysyy sielä pakaran alla!!

J on kyllä tässäki asiassa ollu ihan huippu. Ja hokenu, että ihan turhaa stressaan, kun kuitenki asiat on niin nopeesti palautettavissa, kun ruokavalio korjaantuu ja treenit astuu takasi kuvioihin. Tuntuu taakka miljoona kertaa kevyemmältä muutenki, kun tiedän ettei tarvii olla yksin tässä. On joku joka jaksaa kannustaa ja osallistua ihan täysillä sillonki, kun itestä tuntuu, että kaikki on pilalla. Ja oon välillä kyllä vinkunu tilaani puhelimessa, ku mikäki psykopaatti.

Tälläset asiat vaikuttaa pidemmässä juoksussa mieleenki todella sairaalla tavalla. Etenki, kun ite on aikanaan puljannu ruuan, kalorien ja vaa'an kanssa just sillä, ei niin terveellisellä -meiningillä ja tuo treenaaminen yms. sai mut sen suhteen balanssiin niin välillä täälä meinaa mieli järkkyä, mutta tämä Japani päätös ja pari murtunutta puhelua Suomeen sai jonkunlaisen väliaikasen rauhottumisen aikaseksi ja koitan hyväksyä asiat ja olla armollinen itselleni.

Näillä laiskottelu fiiliksillä, stna. Hahhah.

-Roikkupylly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti