lauantai 27. tammikuuta 2018

Singapore Day 2. Kuolevat jalat

Niinkuin uhosin, oli suuntana sali ihan ensitöikseen aamusella ennen mitään muuta puuhdetta. Ja kuten ilokseni kartasta huomasin salin sijaitsevan ihan kulman takana.....niiiiiiiiiin EI. Kymmeneksi piti mennä, yhdeltätoista olin perillä, matkaa n.100m.

Aluksi siis painelin tuonne kauppakeskukseen jossa sijaitsi ylimmässä kerroksessa FitnessFirst niminen pulju ja se kuulosti ja näyttikin jo kaukaa hyvältä, mutta kun köpöttelin respaan niin mimmi kerto "one entryn" olevan outsidereille 50SGD(ja kyllä varmistin, että se oli FifTY eikä fifteeeeen), joten sanoin, että kiitos ei kiitos ja ajattelin, että tähän perseeseen en sellaista summaa kerta rykäsyllä työnnä ja ei kun etsimään toista hienirrotus paikkaa hieman huokeammalla hinnalla.




Muistelin, että lähellä sijaitsi Gold's Gym ja sitä lähdinkin metsästämään ihan vain muistini pohjalta, koska puhelimen nettiä ei raaski täällä käytellä. Tunnin kierrettyäni ympyrää jalat rakoilla päätin luovuttaa ja lähteä hostellin wifin suojiin tsekkaamaan sijainnin kartalta, mutta kuin tilauksesta noin 100m ennen hostellia silmiin sattui kyltti sivukujalla, jossa luki Muse Fitness, joten siellä missä Fitness, siellä Kata ja kipitin suoraa kyltin luo, jossa kehotettiin ajelemaan hissillä neloseen ja minähän tein työtä käskettyä. Ja näin löytyi taas urheilun auvvo matkalaiselle, kun pieni nyrkkeilysali kompakteine treenitiloineen tarjos(one entry 15sgd) jopa samalla laitemerkillä varusteut treenipuitteet, kun oma kotisali Seinäjoella. Treeni tuli tehtyä ja loppupäivän sai pyhittää
seikkailulle.




Cable Car ja Sentosa




Cable Carista olenkin höpötellyt aiemmissa postauksissa ja sellaisellahan piti päästä ajelemaan. Vaijeria pitkin kulkevat condolihissit Singaporen yllä, josta sai sitten tillistellä maailmaa. Oli kyllä huikaisevat maisemat ja vielä huikaisevammat ne olis varmasti ollu ilman sitä vesisadetta. Mulla oli lippu koko reitill. Sentosa line ja Mount Faber line. Kävin mount faberilla ensin, mutta eniten olin ehdottomasti kiinnostunut Sentosasta ja siellä olevasta biitsistä. Sentosastakin löytyy kolme spotti paikka, jonne voit kärrystä jättäytyä. Yhdestä pisteestä löytyy mm. Universal studio, waterpark, toisesta löytyy Vahamuseo ja 4D adventure park ja kolmannesta sitten tämä ranta. Mullahan sattu sillälailla huono säkä, että perjantaina satoi,satoi niin hemmetisti koko iltapäivän, että se ainut ranta asia, joka ois ollu se the thing, jäi tekemättä. Sutkuttelin Cable Carilla spottipaikalle ja 15 min haikein mielin tuijotettuani kaatosateeseen rannalle päätin lähteä pois. Etappi oli muutenkin viimeinen ja mun koivet teki jo ihan tajutonta kuolemaa, kun kävelyä oli tuossa kohtaa takana jo se nelisen tuntia yhtäsoittoa noilla super mukavilla lipilapeilla. Tarkemmin ajateltuna olin vähän hölmö, kun en sen sijaan mennyt sitten vesipuistoon, mutta uiminen nyt jäi Singaporen osalta.








Siinä kutakuinkin se mitä rantaelämästä sain irti.

Tuli kuitenkin nähtyä Singaporea yläilmoista, käveltyä taas vaikka ja missä, napsittua kuvia varastoon ja ihmeteltyä kaikenlaisia asioita. Näytän varmaan melkosen huvittavalta kulkiessani tuola niska kenossa. On niin paljon nähtävää ja ihmeteltävää, että saan niskaan varmaan jonkun rasitusvamman tässä vielä.

Supermarketti

Miehän oon siitä kummallinen henkilö, että oon super innoissani supermarketeista. Saan jonkun ihme kliimaksin, kun pääsen tonkimaan tavallisen kaupan tarjontaa jossain muualla, vaikkakin jopa täälä kotimaassa saan aikaa kulumaan esim. isoissa marketeissa, jossa erikoisruokavalioille on omistettu kokonaan oma käytävä. Siinä riittää ihmeteltävää. 

Niimpä, vaikka jalat oli ihan jäätävän kipeät pyyhällettyäni takaisin "kotiin" päätin vielä poiketa lähellä sijaitsevassa kauppakeskuksessa, jossa kävin vain ohimennen aamulla salin etsintä reissulla. Huomasin siellä mm. Japanilaisen Daison, krääsän kerääjän pyhän temppelin, jossa tavara, kuin tavara maksaa 2dollaria (japanissa 150 jeniä) ja tottakai alakerrassa oli tämä himoitsemani supermarketti, jossa viihdyin hypistellen mm. maitopurkkeja, hedelmiä, pullapusseja yms. "mielenkiintoista". haha.

Melkoisen tehokas päivä siis tuo perjantaikin. Tuli nyt nähtyä ja puuhattua kaikki se mitä suunnittelin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti