perjantai 19. tammikuuta 2018

Bucket list vuodelle 2018

En usko uuden vuoden lupauksiin. Kuinka toimiva tai pitävä voi olla lupaus, joka tehdään siksi, että niin "täytyy" tehdä? Toisekseen osaan survoa kalenterini ja elämäni sangen täyteen touhua ja suoritusta pitkin vuotta ilman, että sitä tarvii aivan erityisesti aloittaa heti 1. tammikuuta. 

En usko, että tänäkään vuonna olen sen uudempi minä, vaikka sain aloittaa vuoteni uusilla kymmenyksillä. (No okei... siltä osin olen uusi..tai siis vanha. Haha)

Mutta lupauksien sijaan minulla on poikkeuksellisesti muutama unelma tälle(kin) vuotta, joiden toteuttamisen eteen ajattelin tehdä ihan suunnitelmallista duunia(normaalistihan mie vaan ajelehdin fiiliksen mukaan) ja jotka haluan nyt listata nähdäkseni vuoden lopussa mitkä niistä toteutuivat. (Nämä eivät ole missään tärkeysjärjestyksessä.)

1. Haluan matkustaa
-Tämä toteutuu. Mutta jo lukkoon lyödyn lisäksi haluaisin matkustaa loppuvuodestakin jonnekin. 




2.Opiskelu
-Haen ja aion päästä opiskelemaan Bioanalytiikkaa tavalla tai toisella. Ihme ja kumma se kiinnostaa edelleen, vaikka syksyn hausta en päässytkään sisään. 


3.Säästäminen ja sijoittaminen
-Haluan opetella paremmaksi säästäjäksi. Nyt, kun vihdoin tiedän, että pystyn säästää nopeastikin mukavan summan rahaa niin halutessani, haluaisin oppia säästämään mukavan pesämunan tulevaisuuden varalle ja sijoittamaan siitä osan järkevästi ja ennen kaikkea tuottavasti. (Kiitos Anniina kevyestä aivopesusta)


4.Pysyä painossa
-Tuppaan seilaamaan sellasta +-5kg:n väliä. Toivoisin seilaavani vähemmän. Varmaan ihan kamalan realistinen ajatus näin reissun kynnyksellä. Haha.


5. Ajokortti
-Tarkoituksena olisi ajaa ajokortti takaisin.


6.Valittaa vähemmän
-Vaikka viime vuosi oli huippu hyvä, valitin aika paljon. Nyt vois skarpata.


7.Pitää parisuhde hyvänä
-En halua taantua pitämään toista itsestäänselvyytenä. Haluan muistaa kertoa toiselle usein, että rakastan ja arvostan. Niinäkin päivinä, kun tykätään toisistamme vähän vähemmän...erityisesti niinä päivinä.

Sellasta tulevalle vuodelle suunnitelmissa. Aika tavallisia juttuja, mutta jotenkin olen kaikesta ihan ylitsepääsemättömän innoissani. Elämä on aika jees! 

Mitä sinä toivot tältä vuodelta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti