tiistai 20. elokuuta 2013

Matkasuunnitelma

Eli nyt, kun on viisumit, liput yms tilattu, maksettu, saatu...voinen jonkunlaista matkasuunnitelmaa rustailla. Alunperinhän oli tarkotus huitasta Trans Mongolia vajaaseen kahteen viikkoon ja kiiruhtaa Shanghaihin, josta lauttailla Japaniin pariksi viikoksi ja lennellä himaan....noh...vuodessa on tapahtunut paljon..muutoksia kaikkeen. Reittiin, aikatauluun, kestoon ja matkaseurueeseen. Ihan kaikki on haukannu paskaa vähintään kerran, useimmat asiat kolmesti.

Lopullinen plääni

Matkaseurue 25.8-2.10
Kata
Katja
25 v ämmän käppyrät.

25.8.2013 klo 19.11
Lahti - Moskova 

26.8. klo 13.05
Moskova - Irkutsk (perillä 30.8)

30.8 klo 10.00
Irkutsk - Olkhon

Olkhonin saarelle haistelemaan Baikal järven tunnelmaa. Mietittiin hetki, että kestääkö meidän perse 8 tunnin bussi matkaa Irkutskista saarelle, mutta jumalauta, kuinka usein sitä pääsee edes sen mahdollisuuden äärelle, joten totta vitussa kestää. Hoidetaan peräpukamat ja ummetus sitten kohteessa.

2.8 klo 9.00
Olkhon - Irkutsk - Ulan Ude 

3.8 klo 7.00?
Ulan Ude - Ulan Bator

Tämä oli hauska. Junalla siis Irkutskista Ulan Udeen ja Ulan Udesta bussilla Ulan Batoriin.
Aikatauluthan on Moskovan aikaa, joten niihin pitää lisätä mitä milloinkin, että päästään paikkalliseen aikaan ja tiedetään millon ollaan ja millon pitää olla missäkin. Tässä tapauksessa siis +5h. Tuskastuneita yritelmiä löytää yhteensopivat bussi ja juna "juna lähtee sitä ja sitä moskovan aikaa, mutta sitä ja sitä paikallista ja bussi lähtee paikallista aikaa sillon, mutta sillon moskovan ajassa ja juna on perillä paikallista aikaa se ja se, ETTÄ MILLON VITUSSA SE BUSSI LÄHTEE????" hahhhahhhaaah. 

Ulan batorissa oliskin tarkotus olla viikon verran. Mahdollisesti lähtee ratsastelemaan ja muutenki eräjormailla ja syödä jotain kauheeta...mitä ihraa ne siel vetää. Ei oo viel mitään tarkkoja päiviä sinne lyöty lukkoon, joten tästä eteenpäin aika rennolla otteella, kunhan Shanghaissa ollaan lautassa 17.9.

Ulan Bator - Peking

Päivä tuntematon. Sitte mennään, ku siltä tuntuu. Ainaki Kiinan muuri on must ja mitä siinä nyt mieleemme juolahtaa.  Joku majotushan meil on sielä varattuna visojen takia, joten tähdätäänkö siihen vai ei onki sit toinen juttu. Ei ressiä.

Peking - Shanghai

Jos ehtis vähä silmäillä Shanghaita ennen lautan lähtöä Osakaan. Ei olla enempää puuhaa sinne suunniteltu, joten fiiliksen ja ajan puitteissa jotain. 

17.9.klo 11.00
Shanghai - Osaka (perillä 19.9)

Hankittuna Japan railpass, joten voidaan ajella Japania ristiin rastiin.Jos kuitenki päästäs käymään siel hello kittyn tapases puistos (puroland tmv..), jos laskevat meitä tatuointeinemme sisään ja mul on jotenki ollu kirkkaana mielessä, et pakko päästä dokaamaan Tokioon!! Edes yhden kerran Tokion yössä!! Hahhah. 

Sen kummempia suunnitelmia ei olla siis lyöty lukkoon Japaniinkaan, joten kunhan ihmetellään tätä nk. Ihmeellistä Japania ja sen ainutlaatuista multaa vai mitä se oli.

2.10. klo 10.55
Tokio - Hong Kong

Tässä kohtaa matkaseurueemme kasvaa yhdellä henkilöllä Katjan Juuson liittyessä riveihin. Niillä vahvuuksilla majaillaan honkkarissa siis viisi yötä ja tarkoituksena heittää visiitti ainakin Macaoon. 

7.10 klo12.05
Hong Kong - Taiwan

Jossa varattuna 7 vrk majotus. Itellä ei mitään hajua koko Taiwanista eikä niin mitään odotuksia. Siinä varmaan alkaa maistua jo pari päivää ihan maatenkin kaiken reissaamisen päälle, joten melko avoimin mielin mennään.

14.10. Klo 14.40
Taiwan - Bangkok

Ja täälähän me ei vietetä tällä erää, kuin kaksi päivää. Mun viimesiä masseja tuhlaten ja tod. näk. koomaten hotellin altaalla JA 16.10 klo 9.00 minä hyvästelen matkaseurueeni ja suuntaan kohti Ruotsia ja siitä edelleen kotiin.

Näin on alustavasti suunniteltu ja lennot ja majotukset buukkailtu. Että hyvää matkaa meille!! Ihan kohta!! \o/















4 kommenttia:

  1. Mä oon JO 26!!! :((((
    xDDDDD

    VastaaPoista
  2. Pahoittelen, että sekoitin iäkkäämmän ladyn nuorempaan. Olisihan minun pitänyt huomata arvokas ikääntymisenne ja käyttää hoksottimia. :D ( oikeesti muistin..oletin vaan, et kaikki naiset haluu aina olla 25..:DD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä voisin olla vaikkapa 19! Mun sydän siis särkyi vaan siitä faktasta etten OLE ENÄÄ 25! maailma on julma paikka! :D

      Poista
  3. Anteeksi siis, että pakotin sut kohtaamaan tämän tosiasiaan. Mun blogille ja sen kolmelle seuraajalle oot aina 25. :D

    VastaaPoista